To je to što me zanima!

Jared Leto tek sada saznao za koronu: Hvatam što se događa

Leto je bio 12 dana u pustinji i provodio je vrijeme u tihoj meditaciji. Nije znao o trenutnoj situaciji s pandemijom korona virusa do sada. O cijeloj situaciji oglasio se na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Iako cijeli svijet bruji o pandemiji korona virusa koji se cijelo vrijeme širi, ima onih koji su tek sada osvijestili što se događa. Glumac i frontmen benda 30 Seconds to Mars Jared Leto (48) u šoku je otkako je saznao da je proglašena pandemija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leto je bio 12 dana u pustinji i provodio je vrijeme u tihoj meditaciji. O cijeloj situaciji oglasio se na svom Instagram profilu. 

- Opa. Prije 12 dana sam započeo tihu meditaciju u pustinji. Bili smo potpuno izolirani. Nije bilo mobitela, komunikacije i slično. Nismo imali pojma što se događa izvan ovog odmarališta - napisao je. 

U ponedjeljak je iz izolacije došao u potpuno drugačiji svijet.

- Šokantno. Dobivam poruke od prijatelja i obitelji iz cijelog svijeta te pokušavam pohvatati što se događa. Nadam se da ste vi i vaši dobri. Šaljem pozitivnu energiju svima. Ostanite doma i pazite na sebe - poručio je pjevač.

Njegovi obožavatelji nisu znali da je Jared izoliran od svijeta u tihoj meditaciji. Unaprijed je imao postavljeno da mu se objavljuju statusi na društvenim mrežama.

NA PLANINARENJU Jared doživio nesreću: 'Skoro sam umro, bilo je neobično...'

Podsjetimo, pjevač i ove godine na otoku Obonjanu ima organiziran trodnevni festival Mars Island. S bendom bi trebao nastupiti u kolovozu, međutim, ništa nije sigurno s obzirom na trenutnu situaciju.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ZMIJA1 17.03.2020.

    blago njemu kad može priuštiti 12 dana pustinje

  • popevke_sam_slagal 17.03.2020.

    Po izgledu bih rekao da još nije doznao niti da je Woodstock završio.

  • black_cat 17.03.2020.

    dok mu dođe do izoliranog mozga

Komentiraj...
Vidi sve komentare