To je to što me zanima!

Jasmin Stavros iz bolnice: 'Sav sam u žicama i kateterima, ali ne boli me više kao u početku...'

Nakon što se suočio s teškom dijagnozom, rakom kostiju, pjevač se odvažio na najtežu bitku. Optimističan je, sluša liječnike i strogo se drži terapije te otkriva da mu je malo bolje
Vidi originalni članak

Pjevač Jasmin Stavros (68) i dalje vodi tešku bitku karcinoma kostiju te je i dalje na liječenju u bolnici KBC Zagreb gdje je premješten nakon što je u KBC Sestre milosrdnice završio početnu fazu liječenja raka kostiju. Bitku s rakom vodi već dva i pol mjeseca. 

- Kako sam? Hvala bogu, malo je bolje - rekao je Stavros za Jutarnji list.

JASMIN SE LIJEČI NA REBRU Babogredac o Stavrosu i CMC-u: 'Ako ne bude mogao doći uživo, smislit ćemo nešto i snimiti ga'

- Idem na terapije zračenjem, sve me i dalje boli, ali ne više onako silno kao na početku - rekao je i dodao kako su mu liječnici stavili ortozu za leđa kako bi mu olakšali da može sjediti te da unatoč tome i dalje uglavnom leži jer je pun katetera i sav u žicama.

Pjevač je otkrio i kako se nosi s bolovima. 

- Ne mogu reći da bolova uopće nema. Ima, ali ipak su manji. Mogu udahnuti a da me bol ne prostrijeli - kaže Stavros kojemu je žao što je morao otkazati sve koncerte, iako mu govore da je njegovo zdravlje najbitnije. 

Hrvatski glazbenik ostaje pozitivan i polaže nade u ozdravljenje. 

DRŽ SE, LEGENDO Jasminu Stavrosu bol popušta, ide na zračenja. Čak je zapjevao medicinskim sestrama...

- Ja vjerujem da će doći dan kada ću napokon ustati iz bolničkog kreveta - rekao je. 

Podsjetimo, iz bolničkog izvora smo doznali da je Stavros, nakon što su terapijama koje prima bolovi gotovo nestali, čak i zapjevao oduševljenim medicinskim sestrama. Da je jako optimističan i drag, rekli su iz bolnice. Dobio je i ortozu za leđa kako bi mogao sjediti i već se zbog toga bolje osjećao. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • japanokinezjapano 20.04.2023.

    Uvijek je bilo i bit će, dok jesi drvlje i kamenje, a kad se gasiš, fali.

  • -777- 20.04.2023.

    Massimo je pokazao kako se dostojanstveno nositi s time . . . Imao je KATETER u PLUĆIMA na svom zadnjem koncertu, KATETER u PLUĆIMA, samo da se tiho i dostojanstveno oprosti od svoje publike.

  • Kaj987 20.04.2023.

    Well nobody cares

Komentiraj...
Vidi sve komentare