To je to što me zanima!

Jasminu je u traženju odijela pomogla Hana Hadžiavdagić: 'Ti si sav zbunjen, što ti je sada?

Već tada je Jasmin naglasio koliko mu je bitna privlačnost i fizički izgled, a to upravo to se kasnije i predstavilo problem nakon što je upoznao Sanelu
Vidi originalni članak

Ma ženim se, samo to. Ništa drugog bitno - odgovorio je mladoženja Jasmin prilikom kupovine odijela za svadbu u showu 'Brak na prvu' dobroj prijateljici Hani Hadžiavdagić.

Pitanje o zbunjenosti malo ga je ipak omelo, jer je doista djelovao nervozno.

- Meni se sve čini super, majke mi. Da mi je samo mladu vidjet, kad nju vidim sve ću znati - rekla je Hana koja se posebno obradovala što će se njen dobar prijatelj oženiti.

ON JE DVIJE GODINE STARIJI Jasmin zgrozio izjavom: 'Žena ima 38 i na zalasku je života'

 

Već tada je Jasmin naglasio koliko mu je bitna privlačnost i fizički izgled, a to upravo to se kasnije i predstavilo problem nakon što je upoznao Sanelu.

- Sanela je divna žena, ali nije moj tip, to moram reći. Lijepa, sređena, ali nisam osjetio neku privlačnost na prvu. Dat ću šansu našem braku, ali neću ništa obećavati - rekao je nakon obreda. 

NIJE KRENULO DOBRO Tomislav kasnio na vjenčanje pa stigao u trokolici braće Trotter: 'Automobil mi nije htio upaliti'

Stručnjaci su ih spojili jer su vjerovali da će si najbolje odgovarati. Sanela je bila nervozna i nije znala što očekivati, dok je Jasmin djelovao smireno, ali i zabrinuto. Poput njegovih prijatelja koji su bez previše emocija gledali prvi ples mladenaca, što je zasmetalo i Sanelinoj najboljoj prijateljici.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • hoćugastarbajtere 14.10.2021.

    Davno je moj dida govorio, nas su Bosanci unistili.

  • mexpert 14.10.2021.

    David Carradine bolje izgleda sa svojih 70 i nešto godina nego ova Hana...

  • Jabuka44 14.10.2021.

    Majko mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare