Obavijesti

Show

Komentari 200

Jasmin zgrozio izjavom: 'Žena ima 38 i na zalasku je života'

Jasmin zgrozio izjavom: 'Žena ima 38 i na zalasku je života'
6

U emisiju 'Brak na prvu' dvojac je došao pronaći srodnu dušu i ljubav. Ipak, odmah su dali do znanja da im je fizički izgled jako bitan, ali i godine jer bi htjeli zasnovati obitelji u skoroj budućnosti

VIDEO

Eksperti su u showu 'Brak na prvu' spojili Sanelu Novljaković (38) i Jasmina Čauševića (40). Pred oltarom su rekli sudbonosno 'da', ali odmah se vidjelo kako između njih nije zaiskrilo, što su i sami potvrdili, ali i dalje žele probati.

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčali se Adam i Goga

Pokretanje videa...

U Ninu se vjenčali Goga i Adam iz Brak na prvu VIDEO

Gledatelje je naljutio Jasmin, inače prijatelj Hane Hadžiavdagić koja mu je u showu pomagala u odabiru odijela i savjetovala ga. Komentirao je: 'Pojavila se žena koja ima 38 godina na zalasku života', pa je na društvenim mrežama oko toga nastala polemika. 

- Imam 43 godine,znači ja sam već umrla, kakav prepotentni lik. Bolje i sam nego sa ovakvim - napisala je jedna gledateljica, a druga dodala: 

- A sunce li ti tvoje... Tko je sa 38 godina nogom u grobu? Eto, ti si mi u cvijetu mladosti. 

Kasnije je mladoženja komentirao da se osjeća kao da Sanelu zna sto godina i da se između njih dogodila neka spontana i simpatična kemija. 

Stručnjaci su po svojim kriterijima spojili Sanelu i Jasmina jer smatraju da su najviše kompatibilni, ali o razvoju njihove veze odlučuju oni sami. Sanela je vječita romantičarka te vrlo emotivna i pažljiva osoba koja je spremna prepustiti se vrtlogu osjećaja i proživjeti avanturu zvanu 'Brak na prvu' i Jasmin je na nju ostavio dobar dojam. Dosad je mnogo puta bila povrijeđena i razočarana u ljubav, no spremna je okrenuti novu stranicu svog ljubavnog romana.

Jasminu je u traženju odijela pomogla Hana Hadžiavdagić: 'Ti si sav zbunjen, što ti je sada?
Jasminu je u traženju odijela pomogla Hana Hadžiavdagić: 'Ti si sav zbunjen, što ti je sada?

Jasmin nikad nije živio sa ženom, ali priznaje kako je sad spreman za taj izazov pa se zato odlučio na sudjelovanje u showu 'Brak na prvu' i kako je isticao u najavama emisije, zbog svog poslovnog uspjeha volio bi pronaći uspješnu ženu, a ne neku starletu koja će se 'zaletjeti' u biznismena. Za sebe kaže da je romantičan i da nije igrač i u najavama emisije je rekao kako su mu godine buduće supruge važne jer bi volio mlađu ženu s kojom može osnovati obitelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin