To je to što me zanima!

Javila se cura ubijenog repera: 'Izgubljena sam bez Nipseyja'

Na Nipseya je ispaljeno nekoliko hitaca, pri čemu su dvije osobe ranjene. Kada je došla hitna pomoć ustanovili su da je preminuo. Policija je identificirala osumnjičenog za ubojstvo...
Vidi originalni članak

Nakon što je američki reper Nipsey Hussle ubijen krajem ožujka u 34. godini u Los Angelesu ispred vlastite trgovine odjeće, njegova djevojka Lauren London objavila je na Instagram profilu fotografiju uz poruku kako je izgubljena bez njega. 

- Potpuno sam slomljena. Izgubila sam najboljeg prijatelja, zaštitinika, moju dušu... Izgubljena sam bez tebe, mi smo izgubljeni bez tebe dušo... Nijema sam - napisala je Lauren.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Nipseya je ispaljeno nekoliko hitaca, pri čemu su dvije osobe ranjene. Kada je došla hitna pomoć ustanovili su da je preminuo. Policija je identificirala osumnjičenog za ubojstvo nekoliko sati nakon što je organizirano bdjenje za repera. Mnogi glazbenici su bili potreseni viješću, među njima i Rihanna (31), te Snoop Dogg (47).

- Odrastao sam u bandi. Imali smo problema sa smrću, ubojstvima. Bilo je to kao da živimo u ratnoj zoni gdje ljudi umiru na blokovima i svi su pomalo imuni na to - rekao je jednom prilikom.

DANAS BI SLAVIO 40. ROĐENDAN: Tragična i zastrašujuća priča o životu i preranoj smrti Heatha Ledgera

Idi na 24sata

Komentari 1

  • _petra_ 04.04.2019.

    nikad cula za ovog lika

Komentiraj...
Vidi sve komentare