To je to što me zanima!

Javila se Vlatka Pokos: Oni koji prosipaju mržnju, uništit će ih. Sudionicima želim dobre živce

Ušla sam u projekt 'Plesa sa zvijezdama' puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu, kaže Vlatka.
Vidi originalni članak

Prije svega zahvaljujem fantastičnoj ekipi make-up artista i frizera Martine Novaković te predivnoj ekipi kostimografkinje Emine Kušan. Odrađuju sjajan posao i doista sam uživala u tretmanu, započela je bivša voditeljica Vlatka Pokos (51), nakon što je prva napustilla show 'Ples sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oni su najveća podrška i psiholozi ljudima koji nastupaju na sceni. Daju nam sigurnost i razumiju naše loše dane i nervozu. Svima im od srca veliko hvala! - nastavila je Pokos, ter se zahvalila plesaču Mateu Cveniću i ostalim ljudima koje je upoznala radeći na projektu.

- Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu - kaže Vlatka.

PRVA JE NAPUSTILA NATJECANJE Pokos nakon ispadanja iz 'Plesa sa zvijezdama': 'U medijima u Hrvatskoj više nikad neću raditi'

Dodaje kako u njoj nema ni trunke zlobe ili mržnje.

- A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama poručujem da ce ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema.

- Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke - poručila je na kraju.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • nataodinata 18.03.2022.

    Baš tako. Mržnja je autodestruktivna.

  • Ercegovka100% 16.03.2022.

    Nisam Vlatkin fan, ali ove 4 alapače u žiriju ne mogu gledati. Namjerno su ženi to napravile.. Nije bila najgora, definitivno.. Ona dva zubatac su fakat negledljiva.. A i druga dva (ono) sto god bilo su uzasno..Zbog zirija prestajem gledati..

  • chickita 15.03.2022.

    Samo sam gledala u tu njenu ruku koju stalno grci I te neprirodne polozaje tijela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare