Show

Komentari 56

Javila se Vlatka Pokos: Oni koji prosipaju mržnju, uništit će ih. Sudionicima želim dobre živce

Javila se Vlatka Pokos: Oni koji prosipaju mržnju, uništit će ih. Sudionicima želim dobre živce

Ušla sam u projekt 'Plesa sa zvijezdama' puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu, kaže Vlatka.

Prije svega zahvaljujem fantastičnoj ekipi make-up artista i frizera Martine Novaković te predivnoj ekipi kostimografkinje Emine Kušan. Odrađuju sjajan posao i doista sam uživala u tretmanu, započela je bivša voditeljica Vlatka Pokos (51), nakon što je prva napustilla show 'Ples sa zvijezdama'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Oni su najveća podrška i psiholozi ljudima koji nastupaju na sceni. Daju nam sigurnost i razumiju naše loše dane i nervozu. Svima im od srca veliko hvala! - nastavila je Pokos, ter se zahvalila plesaču Mateu Cveniću i ostalim ljudima koje je upoznala radeći na projektu.

- Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu - kaže Vlatka.

Dodaje kako u njoj nema ni trunke zlobe ili mržnje.

- A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama poručujem da ce ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema.

- Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke - poručila je na kraju.

Najčitaniji članci