To je to što me zanima!

Jay-Z i Bono Vox snimili su pjesmu za žrtve Haitija

Producent Swizz Beatz na svom Twitteru napisao je kako on, Bono Vox i Jay-Z imaju nešto za reći o Haitiju, a nakon toga su napisali i snimili pjesmu
Vidi originalni članak

Aktivisti i pacifisti koji svoju pozitivnu energiju pokušavaju prenijeti na svijet još jedanput su se skupili u 'Band Aid'. Preko producenta, Swizz Beatza (31), reper Jay-Z (40) i roker Bono Vox (49) dogovorili su se kako bi mogli na neki način pomoći žrtvama Haitija. Napisali su pjesmu koju će izvesti na MTV-u. Pjevati će za vrijeme telefonskog maratona u kojem će se prikupljati novac za žrtve potresa. U izvedbi će sudjelovati Bono Vox, Jay-Z, Rihanna (21) i The Edge (48). Ovo neće biti prva suradnja irskih rokera i repera. Jay-Z je imao nekoliko gostovanja na koncertima 'U2'-a poput onog na dodjeli 'MTV Europe Music Awards' 2009. godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lobotomix 20.01.2010.

    strašni humanitarci! nek malo odriješe novčanike, a ne da nagovaraju male ljude da daju lovu dok oni zijevaju. puna mi je kapa takvih \'humanitaraca\', te pjevaju, organiziraju tekme, javljaju se na telefone... a koliko oni uplate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare