To je to što me zanima!

Je li okrutni osvetnik zapravo anđeo čuvar ili je samo krvnik?

Policija je bila jako preopterećena drugim zločinima, pa je on sam, željan osvete, krenuo u lov na napadače svoje obitelji. Njegov krvavi pohod završit će samo na jedan način
Vidi originalni članak

'Osvetnik' je ovogodišnji američki tzv. osvetnički akcijski film, snimljen po djelu Briana Garfielda. U pitanju je šesti izdanak franšize 'Death Wish', koja je pokrenuta još davne 1974. godine. Tada smo u glavnoj ulozi, onoj kirurga Paula Kerseyja, pratili Charlesa Bronsona, koji je tu ulogu vrlo rado reprizirao još četiri puta.

Bronsona smo tako mogli gledati u glavnoj ulozi 1974. godine, 1982., 1985., 1987. te na koncu i 1994. godine. Srećom, legendarni je glumac tada ipak rekao da bi bilo dosta, pa nije ponovio svoj nastup i za film 'Death Sentence' iz 2007. godine, kada je ulogu odglumio Kevin Bacon.

U najnovijoj ekranizaciji glavnu je ulogu preuzeo Bruce Willis, koji se u ulogama opakih osvetnika snalazi kao riba u vodi.

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elisabeth Shue) i kći (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji.

OPAKI MAFIJAŠI Mafijaši su tu: Možda najbolja serija ikad snimljena se vraća

Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se počne pitati je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili je ljuti krvnik.

Pogledajte foršpan

Film je režirao Eli Roth, a u glavnoj ulozi je već spomenuti Bruce Willis. čiju filmsku suprugu glumi Elisabeth Shue. Camila Morrone preuzela je ulogu njegove filmske kćeri.

U kina ovo djelo stiže 12. travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dennyy 14.03.2018.

    Definitivno, prava uloga za Bruce Willisa.. nadam se da će ovo biti nečemu naspram filmova koje je snimao zadnjih godina.. jer i dalje je sinonim za akcijske glumce

  • tomi_ffm 14.03.2018.

    „Srećom, legendarni je glumac tada ipak rekao da bi bilo dosta, pa nije ponovio svoj nastup i za film 'Death Sentence' iz 2007. godine, kada je ulogu odglumio Kevin Bacon.“ Mozda bi i ponovia nastup da nije umra 2003 !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare