Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Mafijaši su tu: Možda najbolja serija ikad snimljena se vraća

'Obitelj Soprano' je financijski najuspješnija kablovska serija u povijesti televizije, a možda i najveća. Šou je zaradio mnoge nagrade, uključujući 21 Emmy i 5 Zlatnih globusa

Foto: YouTube
1 komentara

David Chase, tvorac jedne od najbitnijih te najhvaljenijih serija svih vremena, 'Obitelji Soprano', radi na scenariju za film koji bi se odvijao prije same serije.

U pitanju je djelo nazvano 'The Many Saints of Newark', što aludira na grad u kojem se odvija radnja 'Sopranosa'.

OSVETNICI KRIVI ZA SVE Kaos i uništenje će u kina stići ranije nego što smo očekivali

'The Many Saints of Newark' je trenutačno ime ovog filma, a u djelu ćemo moći vidjeti na što je sličio sukob afroameričkih i talijanskih kriminalnih organizacija tijekom rasnih nereda u Newarku 1967. godine. Dok su se pojavljivale sve veće i veće napetosti između dviju populacija, između gangstera je nastao pravi pravcati rad, sa smrtonosnim ishodima.

Poveznica sa serijom su otac Tonyja Soprana, Giovanni 'Johnny Boy' Soprano (glumio ga je u seriji Joseph Siravo), kao i Tonyjeva majka, koju je glumila Nancy Marchand. U filmu bi se mogao pojaviti i njegov ujak Corrado 'Junior' Soprano (Dominic Chianese).

O datumu dolaska filma nije pričano, a kako projekti takve vrste često završe na hrpi za 'mrtve projekte' u uredu nekog producenta, posve je moguće da od svega neće biti ništa.

Tema: FILM

Message