Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Je li okrutni osvetnik zapravo anđeo čuvar ili je samo krvnik?

Policija je bila jako preopterećena drugim zločinima, pa je on sam, željan osvete, krenuo u lov na napadače svoje obitelji. Njegov krvavi pohod završit će samo na jedan način

Death Wish
Foto: Twitter/Screenshot
2 komentara

'Osvetnik' je ovogodišnji američki tzv. osvetnički akcijski film, snimljen po djelu Briana Garfielda. U pitanju je šesti izdanak franšize 'Death Wish', koja je pokrenuta još davne 1974. godine. Tada smo u glavnoj ulozi, onoj kirurga Paula Kerseyja, pratili Charlesa Bronsona, koji je tu ulogu vrlo rado reprizirao još četiri puta.

Foto: Twitter/Screenshot

Bronsona smo tako mogli gledati u glavnoj ulozi 1974. godine, 1982., 1985., 1987. te na koncu i 1994. godine. Srećom, legendarni je glumac tada ipak rekao da bi bilo dosta, pa nije ponovio svoj nastup i za film 'Death Sentence' iz 2007. godine, kada je ulogu odglumio Kevin Bacon.

U najnovijoj ekranizaciji glavnu je ulogu preuzeo Bruce Willis, koji se u ulogama opakih osvetnika snalazi kao riba u vodi.

Foto: Twitter/Screenshot

Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) je kirurg koji svakodnevno svjedoči posljedicama nasilja u svom gradu. Jednog dana tako u njegovu bolnicu stižu i njegova supruga (Elisabeth Shue) i kći (Camila Morrone) koje su bile žrtve napada u njihovom zajedničkom domu. Budući da je policija preopterećena drugim zločinima, Paul, željan osvete, kreće u lov na napadače svoje obitelji.

OPAKI MAFIJAŠI Mafijaši su tu: Možda najbolja serija ikad snimljena se vraća

Kada anonimni ubojica zločinaca počne privlačiti medijsku pažnju, grad se počne pitati je li taj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili je ljuti krvnik.

Pogledajte foršpan

Film je režirao Eli Roth, a u glavnoj ulozi je već spomenuti Bruce Willis. čiju filmsku suprugu glumi Elisabeth Shue. Camila Morrone preuzela je ulogu njegove filmske kćeri.

U kina ovo djelo stiže 12. travnja, u distribuciji Blitzfilma.

Tema: FILM

Message