To je to što me zanima!

Jedan od najvećih glumačkih zavodnika postao 'beskućnik', pratitelji u šoku: Ovo nije istina

Glumac radi na novom projektu, a fotografiju je objavio na Instagramu. Na njoj sjedi odjeven u staru, poderanu odjeću. Na nogama ima bijele iznošene tenisice, a na glavi vunenu kapu
Vidi originalni članak

Glumac i pjevač Frano Lasić (67) ima novi imidž i to beskućnika, a njime se 'pohvalio' obožavateljima na društvenim mrežama. S obzirom na to da ga svi pamte kao markantnog i uglađenog, ovo je mnogima izazvalo golemi šok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je fotografiju objavio na Instagramu, a na njoj sjedi odjeven u staru, poderanu odjeću. Na nogama ima bijele iznošene tenisice, a na glavi vunenu kapu. Neprepoznatljvim ga čine i duga kosa te brada. Sudeći po komentarima, obožavatelji su vrlo brzo shvatili da se radi o nekom novom projektu.

- Ljudi ovo nije istina - napisala je jedna od obožavateljica u komentarima.

- Šta te nisu našminkali? A i nisi morao svoju garderobu nositi - dodala je druga.

- Kako god sladak - zaključila je treća.

Podsjetimo, dubrovački glumac iza sebe ima tri propala braka te četvero djece. S Majom Nikšić dobio je sina Janka, a nakon nje vjenčao se s Ljiljanom iz Beograda. Brak je potrajao tek 21 dan, nakon čega je sreću pronašao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik, s kojom ima kćer Linu i sina Luku. Od 2015. godine u braku je sa stilisticom Milenom Matić (36), a zajedno imaju sina.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ZLATKO FILIPOVIĆ 06.05.2022.

    bratstvo i jedinstvo

  • bosanac1990 05.05.2022.

    jedan od najvecih zavodnika? hahahah

  • Dmitar Kralj 04.05.2022.

    Ženio se više puta, a ostao katolik, kao Tupson. Živi u Beogradu.Ne znam da li mu se više uopće diže bez Viagre, ali lijepo ga je vidjeti sa mladom novom ženom sa prekrasnim osmjesima i radošću na licima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare