Show

Komentari 29

Jedan od najvećih glumačkih zavodnika postao 'beskućnik', pratitelji u šoku: Ovo nije istina

Jedan od najvećih glumačkih zavodnika postao 'beskućnik', pratitelji u šoku: Ovo nije istina

Glumac radi na novom projektu, a fotografiju je objavio na Instagramu. Na njoj sjedi odjeven u staru, poderanu odjeću. Na nogama ima bijele iznošene tenisice, a na glavi vunenu kapu

Glumac i pjevač Frano Lasić (67) ima novi imidž i to beskućnika, a njime se 'pohvalio' obožavateljima na društvenim mrežama. S obzirom na to da ga svi pamte kao markantnog i uglađenog, ovo je mnogima izazvalo golemi šok.

POGLEDAJTE VIDEO:

Glumac je fotografiju objavio na Instagramu, a na njoj sjedi odjeven u staru, poderanu odjeću. Na nogama ima bijele iznošene tenisice, a na glavi vunenu kapu. Neprepoznatljvim ga čine i duga kosa te brada. Sudeći po komentarima, obožavatelji su vrlo brzo shvatili da se radi o nekom novom projektu.

- Ljudi ovo nije istina - napisala je jedna od obožavateljica u komentarima.

- Šta te nisu našminkali? A i nisi morao svoju garderobu nositi - dodala je druga.

- Kako god sladak - zaključila je treća.

Podsjetimo, dubrovački glumac iza sebe ima tri propala braka te četvero djece. S Majom Nikšić dobio je sina Janka, a nakon nje vjenčao se s Ljiljanom iz Beograda. Brak je potrajao tek 21 dan, nakon čega je sreću pronašao sa slovenskom manekenkom Živom Stupnik, s kojom ima kćer Linu i sina Luku. Od 2015. godine u braku je sa stilisticom Milenom Matić (36), a zajedno imaju sina.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽIVOT NA BALKANU SA SEADOM