To je to što me zanima!

'Jedina prednost starosti je što sam se cijepio protiv korone...'

Glazbenik je ljetos proslavio 80. rođendan, ali ne planira prestati stvarati. Već je snimio album s novim pjesmama koje će objaviti ove godine i veseli se što će publici moći predstaviti sve ono na čemu je radio
Vidi originalni članak

Legendarni pjevač Tom Jones (80) otkrio je da se cijepio protiv korona virusa. Našalio se kako je to jedina prednost starosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Met Gala 2019. godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Već sam se cijepio. To je jedina dobra stvar kad imaš 80. Prvi su u redu za cijepljenje. Dobro sam to podnio. Izgledalo je kao obično cijepljenje protiv gripe - rekao je. 

Dodao je i kako se veseli 2021. godini jer planira objaviti nove pjesme. 

- Snimio sam album netom prije nešto što je uslijedio lockdown, početkom godine. Dok nismo mogli mrdati, dovršili smo sve pjesme - objasnio je. 

Jones je u lipnju proslavio 80. rođendan i tim povodom ispričao je nepoznate detalje o njegovom životu. Prepričao je kako su ga nakon rođenja proglasili mrtvim.

NASTUPIO PRED 1000 LJUDI Dubrovnik 'iskeširao' dva mil. kuna za koncert Toma Jonesa

- Nisam ispustio ni glasa, nisam zaplakao, pa je medicinsko osoblje mislilo da sam mrtvorođenče... Babica je rekla majci: 'Jako mi je žao, dijete ne diše'... No srećom, ondje je bila moja baka. Donijela je kantu punu hladne vode, uhvatila me za gležnjeve i uronila u nju... Naravno, odmah me se čulo! Baka me doslovce 'oživjela' - izjavio je Tom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 03.01.2021.

    Bolje da si opet uronio u kantu ledene vode

  • Fleur A La Rose 03.01.2021.

    Koja prozirna propaganda....zasad koriste tkv. celebrities ali kad nakon par mjeseci vide da ne ide... bit će veselo...

  • Origano 03.01.2021.

    Obična propaganda.Ne dajte da vam uštrcaju taj otrov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare