To je to što me zanima!

Jedna od najluksuznijih jahti na svijetu usidrena je na Korčuli: 'Baš je posebna, prekrasna je!'

Jahta Dynasty nije prvi puta u Jadranskom moru, a ove godine gosti jahte odlučili su se okupati u Lumbardi, na otoku Korčuli. Veća grupa ljudi viđena je kako se brčka u moru u blizini jahte, a našu čitateljicu je oduševila veličinom
Vidi originalni članak

Jahtu Dynasty I. je 2015. izgradila njemačka kompanija Peterswerft - Kusch, a vlasnik joj je kazahstanski milijarder Alijan Ibragimov (66). Naša čitateljica fotografirala je jahtu uz oduševljenje:

- Ma prekrasna je, mi smo tu u Lumbardi na Korčuli i gledamo na Pelješac. Danas je došla ova jahta i stvarno je wow, odmah smo ju slikali i vidjeli natpis pa i 'izguglali'. Čini se da će ostati cijeli dan, imaju igračke i djeca se kupaju - ispričala nam je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jahta je duga 101 metar, ima mjesta za 30 članova posade i 11 gostiju, a cijena joj je vrtoglavih 200 milijuna dolara.

Ibragimov je oligarh koji je jedan od većinskih vlasnika grupacije Eurasian National Resources Corporation (ENRC), vodeće grupacije koja se bavi eksploatacijom zemljinih resursa, plina, ruda i nafte.

NOVA IGRAČKA Ovo je Nadalova jahta: Košta 5,5 mil. €, ima garažu i bazen i proglasili su je najboljom ikad

Čini se da svake godine s obitelji dolazi na Jadran u svojoj jahti, koja je među najluksuznijim plovilima na svijetu. 

- Brod je zanimljiv jer ima nekakve velike bijele kugle, cijeli je baš poseban. Dosta je fora jer inače kad prolaze jahte puno se manje od ove, prekrasna je - rekla nam je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare