To je to što me zanima!

'Jedva sam stigao oprostiti se od supruge koja mi je umirala'

Supruga Liama Neesona Natasha Richardson pala je na skijanju i ozlijedila glavu. U bolnicu je dojurio s filmskog seta i nisu ga htjeli pustiti da je vidi, nisu ga prepoznali
Vidi originalni članak

Liam Neeson (58) u časopisu Esquire prvi put je javno progovorio o smrti supruge Natashe Richardson. Glumica je na skijanju pala i ozljedila glavu. On je za to vrijeme u Montrealu snimao erotski triler 'Chloe'. Odmah je napustio set kako bi posljednji put vidio suprugu. U bolnici su ga prvo odbili pustiti jer ga nisu prepoznali. Tada mu je prišla medicinska sestra koja ga je odvela do sobe.

- Vidio sam ju nekoliko minuta prije smrti Jedva sam stigao oprostiti se od nje - rekao je Neeson. Par je bio 15 godina u braku i imaju sinove Michaela (15) i Daniela (14). 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivan148 16.02.2011.

    Nisu ga u bolnici prepoznali? A tko bi ga prepoznao uopce?

  • user_61420 16.02.2011.

    dosta brzo? nakon dvije godine je našao drugu. zar je trebao biti sam 10 godina da bi, neki puritanci koji mu nisu bitni u životu, bili sretni

  • yumma 16.02.2011.

    Da,bitno je da je snimao erotski triler!Niste mogli napisati da je bio na setu filma,mora se naglasit da je bio erotski triler!svašta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare