To je to što me zanima!

Jedva smo prepoznali zvijezdu u ovoj najavi za 'Zoolandera'

Gomili smiješnih videa o apsurdnosti modne industrije, s kojom se 'Zoolanderove' zvijezde stalno sprdaju, dodan je i ovaj sa nevjerojatno zamaskiranom Kristen Wiig
Vidi originalni članak

Nakon nevjerojatno smiješnih prvotnih foršpana, 'Zoolander 2' nas je do suza nasmijao i parodijom na 'neplastificirane' zvijezde iz modnog svijeta. Kristen Wiig, koja u filmu glumi Alexanyu Atoz, hodajuću kiruršku katastrofu, je uistinu neprepoznatljiva u ovom videu koji ismijava svaki mogući stereotip o kirurgiji i industriji ljepote. Pogledajte i sami...

Uz Kristen Wiig, nedavno je i Katy Perry 'objavila' da sudjeluje u filmu. Premda nije bilo nikakve službene potvrde da je to tako, priloženi video sa Instagrama je i te kako dobra potvrda da se pjevačica nalazi u 'Zoolanderu 2' .

Blitz Film i Video distribucija

Osim Bena Stillera i Owena Wilsona u  ulogama poznatih supermodela , u 'Zoolanderu 2' ćemo moći vidjeti i Oliviu Munn, Willa Ferrella, Kristen Wiig, Penélope Cruz, Justina Biebera, Kanyea Westa te još mnogo drugih poznatih hollywoodskih zvijezda.

Avanture Dereka Zoolandera ćete moći pogledati u domaćim kinima od 17. ožujka ove godine u distribuciji Blitz film i video.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Krmaća 30.01.2016.

    g

  • kung fu panda 27.01.2016.

    haj dobro

  • opera 27.01.2016.

    Najgluplji film koji sam ikad pogledala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare