To je to što me zanima!

Jelena Bosančić i muž Josip pokazali sina pred kamerama

Manekenka i Josip Ivančić presretni su sa sinom Tomom koji im je centar svijeta. Zasad se dobro snalaze kao roditelji, a Josip misli da je Toma već sad razmažen
Vidi originalni članak

Manekenka se u trudnoći udebljala samo sedam kilograma i već je vratila vitku liniju. Sina kojem su ona i suprug dali ime Toma rodila je početkom kolovoza u splitskom rodilištu. Bio je težak 3750 grama i dugačak 51 centimetar. Jelena Bosančić  za InMagazin rekla je da je porod bio poprilično težak, no sad je sve dobro.

- Rađala sam 22 sata uz umjetne trudove. Mali je htio izaći, ali nisam se otvarala. Pamtit će me doktori u splitskom rodilištu jer sam ih stvarno izludjela s krikovima i čupanjem kose - rekla je Jelena koja je sina pokazala na televiziji.

- Osjećam se prekrasno, jedan poseban osjećaj, stvarno ni jedan čovjek ne može to reći dok sam ne bude u toj koži. Zasad se dobro snalazimo - rekao je Josip Ivančić. 

Dodaje kako smatra da je njihov sin već sad razmažen jer čim zaplače odmah netko dođe do njega i čuva ga. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • ruzica ruzic_1 19.09.2012.

    jelena je tatalna luda bila.znala bi se u hemingwaya potuci.ekonomija joj nije isla ni od manekenstva kruha nije bilo zenska se odlucila udati i postati majka jer ruku na srce nije vise ni mlada

  • Antonelaaa 19.09.2012.

    želimo vam svu sreću u životu...preslatka beba

  • mjesečina100 19.09.2012.

    Mali je presladak, puno ima sreće i zdravlja želim u daljnjem životu, jedino mi se nije svidila ona Jelenina izjava da mali hoće stalno k njoj, pa da se muž naljuti i ne priča s bebom cijeli dan...oprosti dragi tata možeš li mi ponoviti s kie se svađaš i ne pričaš cijeli dan... s djetetom od dva mjeseca?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare