To je to što me zanima!

Jelena Karleuša odmah nakon pogreba majke odlazi iz Srbije?

Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi, rekao je za srpske medije izvor blizak pjevačici
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) shrvana je zbog smrti majke Divne, novinarke i radijske voditeljice koja je preminula nakon duge i teške bolesti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznaje srpski Kurir, Karleuša će nakon majčinog pogreba napustiti Srbiju. Navodno s kćerima Atinom i Nikom odlazi k suprugu Dušku Tošiću (34) koji tamo igra u nogometnom klubu Guangzhou R&F. 

- Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi - rekao je za srpske medije izvor blizak pjevačici.

Još uvijek nije poznato kad bi se Karleuša trebala vratiti u Srbiju, ali s obzirom na to koliko je vezana bila uz svoju majku, izvori tvrde da će joj trebati vremena da se sabere. 

Karleušina majka preminula je nakon borbe s teškom bolešću. Pjevačica je njezinu bolest godinama vješto skrivala od javnosti, a u Jelena je u toliko lošem stanju da joj je pozlilo i tijekom majčina pogreba.

Jelena Karleuša se slomila kad je u kapelu ušao kolega Saša Popović kako bi joj izjavio saučešće. U jednom trenutku joj je i pozlilo na beogradskom groblju dok je ispraćala majku na vječni počinak. Jelena se slomila i više nije mogla stati na nogama pa su je smjestili u automobil i odvezli s groblja.

Pratite nas na našem Instagram profilu

Idi na 24sata

Komentari 28

  • nori 🖖 07.03.2019.

    Samo da ne dođe ovamo 😱

  • serpentine 07.03.2019.

    dakle kako vi sastavljate clanak...gore imate video Karleuse na pogrebu, a na dnu clanka napisete da se ne zna da li ce se pojavit na pogrebu.

  • berek 07.03.2019.

    Koji tekst majke ti..nije poznato dal ce se pokaviti na pogrebu a pogreb bio i ona bila tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare