Obavijesti

Show

Komentari 28

Jelena Karleuša odmah nakon pogreba majke odlazi iz Srbije?

Jelena Karleuša odmah nakon pogreba majke odlazi iz Srbije?
11

Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi, rekao je za srpske medije izvor blizak pjevačici

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (40) shrvana je zbog smrti majke Divne, novinarke i radijske voditeljice koja je preminula nakon duge i teške bolesti.

Pokretanje videa...

00:47

Kako doznaje srpski Kurir, Karleuša će nakon majčinog pogreba napustiti Srbiju. Navodno s kćerima Atinom i Nikom odlazi k suprugu Dušku Tošiću (34) koji tamo igra u nogometnom klubu Guangzhou R&F. 

- Jelena je slomljena, ali u doslovnom smislu te riječi. Ne može gledati, ne jede, ne pije. Ne pomiče se i samo želi da ova čitava agonija što prije završi - rekao je za srpske medije izvor blizak pjevačici.

Još uvijek nije poznato kad bi se Karleuša trebala vratiti u Srbiju, ali s obzirom na to koliko je vezana bila uz svoju majku, izvori tvrde da će joj trebati vremena da se sabere. 

Karleušina majka preminula je nakon borbe s teškom bolešću. Pjevačica je njezinu bolest godinama vješto skrivala od javnosti, a u Jelena je u toliko lošem stanju da joj je pozlilo i tijekom majčina pogreba.

Jelena Karleuša se slomila kad je u kapelu ušao kolega Saša Popović kako bi joj izjavio saučešće. U jednom trenutku joj je i pozlilo na beogradskom groblju dok je ispraćala majku na vječni počinak. Jelena se slomila i više nije mogla stati na nogama pa su je smjestili u automobil i odvezli s groblja.

Pratite nas na našem Instagram profilu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...