To je to što me zanima!

Jelena na kvadrat: Karleuša je ushićenu Rozgu primila za ruku

Nije tajna da se njih dvije obožavaju. Karleuša je jednom prilikom u showu 'Zvezde Granda' rekla kako iznimno cijeni Rozgu i njezino pjevanje te da joj je njezina najdraža pjesma 'Moje proljeće'
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (41) u posljednje vrijeme je itekako zavoljela Splićanku Jelenu Rozgu (42), a ako je sudeći po društvenim mrežama, ta ljubav je obostrana. 

Ove dvije imenjakinje se redovito 'časte' komplimentima na Instagramu, a toga nije nedostajalo ni nakon što je Karleuša objavila fotografije s dodjele glazbenih nagrada MAC u beogradskoj Štark Areni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obje su prisustvovale događaju, a na jednoj od fotografija Karleuša je Rozgu uhvatila za ruku te joj se smješkala, dok ju je Rozga oduševljeno gledala. 

Komentara nije nedostajalo, a Splićanka je komentirala Karleušinu fotografiju napisavši: 'Hvala ti na lijepim riječima'. Jedan pratitelj na društvenoj mreži im je poručio: 'Hoćemo duet!'.

JELENA NA KVADRAT Karleuša je polugola prošetala hotelom, video oduševio Rozgu

Inače, nije tajna da se dvije Jelene obožavaju. Karleuša je jednom prilikom u showu 'Zvezde Granda' rekla kako iznimno cijeni Rozgu i njezino pjevanje te da joj je njezina najdraža pjesma 'Moje proljeće'.

Osim toga, direktoru showa je poručila kako želi da Rozga jednom bude gostujući član žirija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 42

  • 30.01.2020.

    Iako mi nije moj fan, Rozga bar sliči na žensko.

  • IlijanMax 30.01.2020.

    Rozgica je Missica za to strašilo

  • pinjokin_1 30.01.2020.

    našla krpa zakrpu

Komentiraj...
Vidi sve komentare