To je to što me zanima!

Jelena Veljača na vratu ima podljev: Je li to ljubavni ugriz?

Sudeći po mnogim Jeleninim objavama, čini se kako paru cvjetaju ruže u braku. Nedavno su bili u Berlinu, a Veljača je tijekom romantičnog putovanja objavljivala fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti
Vidi originalni članak

Ljubav je slijepa, poručila je Jelena Veljača (41), grizući vrat supruga Vite Turšića (50). Bračni par je pozirao, a mnogi su kasnije na fotografiji primijetili glumičin ljubavni ugriz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije poznato je li se glumica poigrala šminkom za Noć vještica ili se pak njezin suprug zanio. No, ugriz se vidi i to poprilično.

Sudeći po mnogim Jeleninim objavama, čini se kako paru cvjetaju ruže u braku. Nedavno su bili u Berlinu, a Veljača je tijekom romantičnog putovanja objavljivala fotografije na kojima izmjenjuju nježnosti. Uživali su u kupnji, šetnji ulicama, večeri. Glavni grad Njemačke posjetili su i prošle godine. Očito ih je toliko impresionirao, da su morali sve ponoviti. I to u vrijeme dok se preuređivao njihov stan u centru Zagreba.

Inače, Jelena i Vito proslavili su prvu godišnjicu braka početkom lipnja. Tada je Veljača i otkrila kakvi su im bili planovi za njihov dan.

ODABRALI BERLIN Jelena Veljača sa suprugom Vitom posjetila je Njemačku...

- Planovi su nam da ostanemo ovako sretni kao što jesmo, a u smislu proslave, nismo uopće razmišljali o tome. Mislim da čak taj vikend idemo obiteljski u London, nekako se poklopilo jer vodimo klince na koncert Billie Eilish. Nas dvoje ćemo morati smisliti neku drugu proslavu. S obzirom na naše životno iskustvo i godine, mi se trudimo i znamo kako je svaki dan jako važan i živimo, kao što kaže ona pop-kulturalna filozofija, u smislu da svaki dan iskoristimo maksimalno. U tom smislu, i taj London je dovoljno dobar - rekla je za RTL.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO STE PROPUSTILI POGLEDAJTE I DRUGU EPIZODU EKSPERIMENTA

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Poliblot 03.11.2022.

    Ugrizao ju poskok

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 02.11.2022.

    ajme, na kaj je i ova spala...

  • wlado2106 01.11.2022.

    Haha.. strasno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare