To je to što me zanima!

Jelena Veljača otkrila kome je posvetila svoj vjenčani buket i da je onaj koji je 'letio' zamjena

Nakon što je objavila fotografije sa subotnjeg popodnevnog vjenčanja i sa suprugom otišla na medeni mjesec, glumica je otkrila da je njezin buket bio posvećen posebnoj osobi, a onaj koji je bacila bio je samo zamjenski
Vidi originalni članak

Glumica Jelena Veljača (40) po treći je put izrekla sudbonosno 'da' prošle subote u Botaničkom vrtu u Zagrebu, kad se udala za pravnika Vita Turšića (49). Ubrzo su nakon toga otišli na mali medeni mjesec u Primošten, što je bio poklon njihovih prijatelja Petre i Marca Bianca. Njihovo veliko bračno putovanje navodno bi ih trebalo odvesti u Japan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veljača je za Gloriju podijelila dodatne detalje o svojem vjenčanju i otkrila kako je njezin buketić imao posebno značenje.

- Službeni dio ceremonije završio je bacanjem buketa, ali zamjenskog. Naime, “pravi” vjenčani buket od divljih samoniklih ružičastih ruža bio je posveta mojoj baki Ružici, koja je preminula mjesec dana prije svadbe, pa sam ga s Vitom odnijela na njezin grob - rekla je glumica.

Par se upoznao pred godinu dana, kad je Veljača gostovala u podcastu koji je vodio Turšić. Od tada su nerazdvojni, pa je tako brak bio sljedeći korak u njihovoj vezi. Njihovo vjenčanje prvo je koje je ugostio Botanički vrt, a Jelena na svojim društvenim mrežama toplo preporučuje takva 'francuska, popodnevna vjenčanja'.

NOVOPEČENI SUPRUŽNICI Veljača otišla na medeni mjesec u Primošten: Jako smo zahvalni

Jelena je u intervjuu također izjavila kako je njoj i Vitu velika želja proširiti obitelj i dobiti dijete. Podsjetimo, Veljača ima kćer Lenu (5), iz braka s bivšim suprugom Draženom Čučekom (50). Lena je također prisustvovala vjenčanju i nosila cvjetni vjenčić koji je bio usklađen s Jeleninim buketom.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Dango84 19.06.2021.

    Pozerica

  • 19.06.2021.

    Brak će biti štrumpfastičan. Hoće li ova Štrumpfeta skupiti isti broj štrumpfova ko u crtiću?

  • 19.06.2021.

    Nismo još saznali kakvim lakom je nalakirala nožne papke! Zabrinuli smo se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare