To je to što me zanima!

Jelena Veljača umjesto u ženski uletila u muški WC

Jelena Veljača je na premijeru predstave dečka Janka Volarića stigla među posljednjima. Otkrila je da ga je kod kuće slušala dok se pripremao
Vidi originalni članak

Predstavom izgubljenog Shakespearova djela “Cardenio” otvoreno je ovogodišnje Histrionsko ljeto na zagrebačkoj Opatovini. Glumcu Janku Popoviću Volariću (27) ovo je bila prva kazališna uloga.
- Preuzbuđen sam. Prebacivanje glumca iz sapunice u kazalište obično traje oko dvije godine, ali ja sam to učinio brzo, pa sam presretan - rekao nam je Janko tresući se od uzbuđenja.
- Preponosna sam na njega - kratka je bila njegova djevojka Jelena Veljača (27), koja nam je otkrila da ga je kod kuće često slušala dok se pripremao za predstavu.
- Nisi! Kad si me slušala - odgovorio joj je odmah Janko.
- Dok si vježbao u kupaonici i glumio sve likove - značajno ga je pogledala smješkajući se. Jelena je odjurila na zahod, ali kako u ženskom nije bilo mjesta, požurila je u muški. U predstavi su glumili i Amar Bukvić, Jasna Palić Picukarić... Podržavali su ih mnogi prijatelji, a Mirjana Hrga na premijeru je došla s dečkom, liječnikom Dejanom Šarićem.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • mala_sa_mora2 14.07.2008.

    Vauuu vijesti!!!!!!!! oce biti posljedica sto je uletila u krivi wc.. Jedva cekamo nastavak!!

  • bipsi2 14.07.2008.

    I meni su izbrisali komentar kad sam im prigovorila zbog naslova, a kad sam pitala zašto su me izbrisali i to su pobrisali...

  • maja72maja 13.07.2008.

    lijepo molim odgovor zbog cega bi moj komentar spadao u \"nepostivanje pravila\"pa zar se novinare 24 h mora samo hvaliti?ovo zovete demokratskom drzavom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare