To je to što me zanima!

Jennifer Aniston i Gerard Butler nekoć su bili članovi seks kulta?

Navodno su krenuli na uvodna predavanja NXIVM-a jer su vjerovali da je to dobro za stvaranje novih poslovnih i društvenih veza, ali su odustali od svega s obzirom na to da nisu bili spremni posvetiti se kultu u velikoj mjeri
Vidi originalni članak

Glumci Jennifer Aniston (51) i Gerard Butler (50) bili su u kratkoj vezi 2010., a ako je vjerovati stranim medijima, tada su se pridružili skandaloznom seks kultu NXIVM.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Navodno su krenuli na uvodna predavanja NXIVM-a jer su vjerovali da je to dobro za stvaranje novih poslovnih i društvenih veza, ali su odustali od svega s obzirom na to da nisu bili spremni posvetiti se kultu u mjeri u kojoj se to od njih tražilo.

Zvijezde filma 'Bounty Hunter' navodno nisu imale pojma u što se uvlače. Vođa kulta, Keith Raniere (60), osuđen je na 120 godina zatvora, zbog podvođenja, ucjene, iznude i silovanja.

NXIVM se javno prikazivala kao organizacija za samopomoć, opisana kao 'zajednica vođena humanitarnim načelima koja nastoje osnažiti ljude i odgovoriti na važna pitanja o tome što znači biti čovjek'.

STRAVIČNE TAJNE Ispovijesti žrtava kulta: Palili su nam kožu, čuli su se urlici...

Glumica Allison Mack (38) šokirala je javnost 2017. kada se saznalo da je članica kulta. Navodno je ona Keithu dovodila nove sljedbenice koje bi ubrzo postale seksualne robinje pa su morale u svemu ugađati starijim, muškim članovima.

Žrtve su navodno bile prisiljavanje na fizički rad i seks, a pritom su verbalno ponižavane pa čak i žigosane.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jamesbond7777 10.11.2020.

    Ovaj sobar ko da ga pcele ispikale otecen😎😎😎

  • BabaYaga 10.11.2020.

    Gerard Butler, što reći osim jezik oplaziti 😋

  • 10.11.2020.

    Faca je ovaj tip.

Komentiraj...
Vidi sve komentare