To je to što me zanima!

Glumica Jennifer Aniston će lansirati svoju liniju kozmetike

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Aniston će zaisugurno imati veliku konkurenciju, ove godine kozmetičke linije trebale bi lansirati i Hailey Baldwin i Ariana Grande, dok će Kim Kardashian predstaviti liniju proizvoda za tijelo
Vidi originalni članak

Poznata glumica, Jennifer Aniston (52) odlučila se okušati u lansiranju vlastitog kozmetičkog brenda, a o svemu je obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, dok je čekala da se vrati svijetu glume zbog pandemije koronavirusa, radila je na nečemu novome.

- Nešto novo dolazi- napisala je ispod objave na Instagramu koja je odmah pokrenula lavinu komentara, a njezini pratitelji odmah su počeli nagađati o čemu se točno radi.

- 'Jako smo uzbuđeni, jedva čekamo vidjeti o čemu se radi','Spremni smo', 'Ponosni smo na tebe' - samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave koja je ubrzo prikupila piše od 1,5 milijuna pregleda.

PROBUDILI STARE OSJEĆAJE Nisu samo 'Prijatelji'? Aniston i Schwimmer počeli su se potajno viđati nakon snimanja reuniona

Iako nije otkrila o kakvim i kojim točno proizvodima se radi, otkrila je ime brenda- 'LolaVie'. Glumica je i 2010. godine lansirala parfem nazvan upravo 'LolaVie', ali se ipak na kraju predomislila te promijenila naziv u 'Jennifer Aniston' i to iz razloga što su postojali konflikti sa sličnim brendom.

Prisjetimo se, kozmetička industrija za Aniston nije nepoznato područje jer je godinama zaštitno lice brenda Aveedo, ali i mnogih drugih beauty kompanija.

BRANI SVOJ STAV Jennifer Aniston odgovorila na prozivke: 'Moramo se brinuti i za druge, a ne samo za sebe...'

Aniston će zasigurno imati veliku konkurenciju, ove godine kozmetičke linije trebale bi lansirati i Hailey Baldwin i Ariana Grande, dok će Kim Kardashian predstaviti liniju proizvoda za tijelo.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nap 06.09.2021.

    zgodna

  • bree77 06.09.2021.

    Jel moraju svi bit cjepljeni iz tima koji radi na kozmetici?

  • medeki 06.09.2021.

    Još jedna linija kozmetike, juppiii. A ja nikako da se odmaknem od Nivea plave kremice!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare