Show

Komentari 6

Glumica Jennifer Aniston će lansirati svoju liniju kozmetike

Glumica Jennifer Aniston će lansirati svoju liniju kozmetike

Aniston će zaisugurno imati veliku konkurenciju, ove godine kozmetičke linije trebale bi lansirati i Hailey Baldwin i Ariana Grande, dok će Kim Kardashian predstaviti liniju proizvoda za tijelo

Poznata glumica, Jennifer Aniston (52) odlučila se okušati u lansiranju vlastitog kozmetičkog brenda, a o svemu je obavijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, dok je čekala da se vrati svijetu glume zbog pandemije koronavirusa, radila je na nečemu novome.

- Nešto novo dolazi- napisala je ispod objave na Instagramu koja je odmah pokrenula lavinu komentara, a njezini pratitelji odmah su počeli nagađati o čemu se točno radi.

- 'Jako smo uzbuđeni, jedva čekamo vidjeti o čemu se radi','Spremni smo', 'Ponosni smo na tebe' - samo su neki od komentara koji su se našli ispod objave koja je ubrzo prikupila piše od 1,5 milijuna pregleda.

Iako nije otkrila o kakvim i kojim točno proizvodima se radi, otkrila je ime brenda- 'LolaVie'. Glumica je i 2010. godine lansirala parfem nazvan upravo 'LolaVie', ali se ipak na kraju predomislila te promijenila naziv u 'Jennifer Aniston' i to iz razloga što su postojali konflikti sa sličnim brendom.

USA - 26th Screen Actors Guild Awards - Los Angeles

Prisjetimo se, kozmetička industrija za Aniston nije nepoznato područje jer je godinama zaštitno lice brenda Aveedo, ali i mnogih drugih beauty kompanija.

Aniston će zasigurno imati veliku konkurenciju, ove godine kozmetičke linije trebale bi lansirati i Hailey Baldwin i Ariana Grande, dok će Kim Kardashian predstaviti liniju proizvoda za tijelo.