To je to što me zanima!

Jennifer Lopez otkrila je detalje vjenčanja: 'Ben je rekao to je to, večeras idemo u Las Vegas!'

Poznata zvijezda Jennifer Lopez osvrnula se na vjenčanje sa suprugom Ben Affleckom. Svoje sudbonosno 'da' rekli su si u Las Vegas kapelici
Vidi originalni članak

Pjevačica, glumica i plesačica Jennifer Lopez (53) izjavila je kako je vjenčanje u Las Vegasu sa suprugom Ben Affleckom (50) bila odluka ' posljednji trenutak'. U srijedu je otkrila kako su zajedno osmislili plan za bijeg usred intenzivnih priprema za veliku obiteljsku ceremoniju u Georgiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Planirali smo se vjenčati u kolovozu u Savannahu, obitelj je trebala biti tamo i svi prijatelji, a to nam je bilo tako stresno - rekla je u emisiji 'Jimmy Kimmel Live!'.

GODINA ZA PAMĆENJE J. Lo i Ben Affleck uselili su zajedno s njihovih petero djece: 'Moji snovi su postali stvarnost'

- Bili smo tako sretni, ali jednostavno sam osjećala da mi je ta ceremonija previše stresna. Onda je jednog dana Ben samo rekao, 'To je to. Idemo u Vegas i vjenčati ćemo se večeras!'

- Što mi to radimo? - upitala se kako kaže prije putovanja. Jennifer i Ben prošetali su do oltara u 'Little White' kapelici u Las Vegasu nešto prije ponoći 15. srpnja, nekoliko mjeseci nakon što su u travnju objavili svoje zaruke, kako navodi People.

- Pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života - rekla je JLo s osmijehom na licu. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 20.01.2023.

    Kad Ben odluči da mu je sve skupa previše pa digne sidro...... za sad se stoički nosi.

  • 20.01.2023.

    Ajme ovih slavnih. Stoput se rastave i sastave. Kako im se da. Svaka čast na volji🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare