To je to što me zanima!

Jennifer Lopez se pojavila u javnosti bez ekstenzija i perike

Pjevačica J.Lo nedavno je postala i zaštitno lice popularnog američkog modnog brenda na čijim je reklamama također 'osvanula' s kratkom kosom...
Vidi originalni članak

Pjevačicu, plesačicu i glumicu Jennifer Lopez (50) paparazzi su fotografirali ovog tjedna u Miamiju kako odlazi na trening u svoju omiljenu teretanu što je već njezina svakodnevna rutina, no ovoga je puta imala frizuru drugačiju nego inače.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jennifer se pojavila s raspuštenom kratkom kosom koju je 'oslobodila' od ekstenzija i teških perika koje svakodnevno nosi zbog posla. 

- Uvijek se trudi izgledati savršeno i to joj uspijeva, ali odlučila je malo pustiti 'glavu da diše' - rekao je njezin privatni frizer i stilist Chris Appleton

Lopez je kasnije na Instagramu objavila fotografiju iz glazbenog studija u istoj odjevnoj kombinaciji.

EMOTIVNA KOMEMORACIJA J.Lo plakala zbog Kobea: Srest ćemo se mi u raju jednog dana

- Povratak u studio, radim na svojim vještinama - rekla je Jennifer i time dala do znanja kako uskoro stižu nove pjesme čime je razveselila mnogobrojne obožavatelje.

Pjevačica je nedavno postala i zaštitno lice američkog modnog brenda na čijim je reklamama također 'osvanula' s kratkom kosom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 29.02.2020.

    Fifi.

  • iiiih 29.02.2020.

    Ok nije debela kao dosta zena u tim godinama ali iskreno, kad se „normalno“ obuce jao i 90% zena sto se svakodnevko vidi nije nista posebno.

  • Selo_malo 29.02.2020.

    Žena je bomba... Talentirana, lijepa, sposobna i velika radnica.....Ništa joj nije palo sa neba! Respect.

Komentiraj...
Vidi sve komentare