Obavijesti

Show

Komentari 28

J.Lo plakala zbog Kobea: Srest ćemo se mi u raju jednog dana

J.Lo plakala zbog Kobea: Srest ćemo se mi u raju jednog dana
10

Među slavnima koji su bili na komemoraciji bili su Kim Kardashian, Snoop Dogg, Jimmy Kimmel, Kanye West. Posebno emotivna tijekom govora Kobeove supruge bila je Jennifer Lopez koja nije mogla prestati plakati

VIDEO

Nakon gotovo mjesec dana od kako je u padu helikoptera poginuo Kobe Bryant i njegova kći Gianna bila je emotivna komemoracija u Staples centru za gotovo 20.000 ljudi. Govor u čast košarkaškoj legendi održao je Michael Jordana (57) koji nije moga suspreći suze od emocija. 

- Imati Kobeja bilo je kao imati maloga brata. Htio je biti najbolji košarkaš koji je mogao biti, a ja sam mu htio biti najbolji stariji brat koji sam mogao biti - rekao je lica prepunog suza Jordan Nakon njega na pozornicu je došao Shaquille O'Neal (47) s kojim se kroz život i prepirao, ali i mirio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prva utakmica nakon smrti 01:18


 

Na pozornicu je zatim stala Beyonce (38) koja mu je u čast zapjevala dvije pjesme:  'XO' i 'Halo'. UZ nju na pozornicu se se popele Alicia Keys (39), Christina Aguilera (39) otpjevala je 'Ave Mariju'.

- Ovdje sam jer volim Kobea i ovo su bile njegove najdraže pjesme - rekla je Beyonce. Kobejeva supruga Vanessa Bryant (37), nije prestala plakati, a kada ju je Jimmy pozvao na pozornicu, cijela se dvorana ustala na noge i zapljeskala joj.

NBA: Celebration of life for Kobe and Gianna Bryant

Među slavnima koji su bili na komemoraciji bili su Kim Kardashian, Paula Abdul, Snoop Dogg, Jimmy Kimmel, Kanye West i dr.

Posebno emotivna tijekom govora Kobeove supruge Vanesse bila je Jennifer Lopez (50) koja nije mogla prestati plakati.

- Uvijek je pisao najljepša ljubavna pisma i poruke, a Gigi je naslijedila njegovu mogućnost da izrazi osjećaje na papir i da osjećaš ljubav čitajući te riječi. Bila je brižna kao i on, baš ih je bilo jednostavno voljeti. Svi su im prirodno prilazili. Bili su smiješni, sretni, blesavi i voljeli su život. Bili su puni sreće i pustolovine - rekla je Vanessa. Dodala je: 

- Bog je znao da ne mogu biti na Zemlji jedno bez drugog. Morao ih je odvesti kući kako bi bili zajedno. Dušo, pazi na našu Gigi. Ja imam Nati, BiBi i Koko, i dalje smo najbolja momčad. Volimo vas i nedostajete nam, Boo-Boo i Gigi. Počivajte u miru i zabavite se u raju dok se ne susretnemo ponovo jednoga dana. Volimo vas oboje i nedostajete nam uvijek i zauvijek. Mamica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

13:47


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti