To je to što me zanima!

Jeremy Clarkson zbog kolumne o Meghan Markle neće nastaviti suradnju s Amazon Primeom

Iako se voditelj nekoliko puta ispričao princu i njegovoj suprugi, njih dvoje nisu prihvatili ispriku, a kao rezultat toga, poznata platforma odlučila je maknuti sve voditeljeve serije
Vidi originalni članak

Voditelj Jeremy Clarkson (62) nedavno je napisao kolumnu u kojoj je rekao da mrzi Meghan Markle (41), a koja je bila objavljena u novinama The Sun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clarkson se prvo ispričao putem pisma, a sada se ispričao i na Instagramu, ali princ Harry (38) i njegova supruga ispriku su odbili.

Upravo zbog toga, njegove serije 'Clarkson's Farm' i 'The Grand Tour' bit će obrisane s Amazon Primea.

TEŠKO JE PODNOSI Jeremy Clarkson o mržnji prema Meghan: 'Maštam o danu kada će paradirati gola ulicama'

Harry je tijekom svog intervjua s Tomom Bradbyjem rekao kako smatra da je kolumna 'užasna, bolna i okrutna', a glasnogovornici princa i glumice optužili su voditelja za 'širenje opasnih teorija zavjere i mržnju prema ženama'.

- Dana 25. prosinca 2022. godine, Clarkson je pisao samo princu Harryju, vojvodi od Sussexa. Sadržaj njegovog pisma bio je označen kao privatan i povjerljiv. Iako je gospodin Clarkson danas uputio novu, javnu, ispriku, ono što još treba riješiti je njegov dugogodišnji obrazac pisanja članaka koji šire mržnju, opasne teorije zavjere i mržnju prema ženama. Osim ako svaki njegov drugi tekst nije također napisan u žurbi, kako on tvrdi, jasno je da ovo nije izolirani incident napisan u žurbi, nego niz članaka objavljenih u mržnji - pisalo je u izjavi glasnogovornika.

Iako su njegove serije doživjele uspjeh, pogotovo serija 'Clarkson's Farm', kako piše Variety, Amazon Prime je odlučio prekinuti suradnju s Clarksonom nakon sezona koje su prethodno naručili.

Kolumna u kojoj je voditelj napao Meghan postala je jedna od onih na koje se najviše žalila organizacija 'Independent Press Standards Organisation'. Javno se ispričao i The Sun, a rekli su kako žale zbog kolumne koja je dobila više od 25 tisuća pritužbi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jonnybiceps 17.01.2023.

    A pa da je jeremy clan masona kao sto je cijela ta kraljevska porodica nebi oni njega pljuvali tek tako ali uvijek ga najebu oni neduzni cak se lik i izvinjavao ali trebao im je izgleda svima popusit da bi mu oprostili a gdje je ta famozna sloboda govora a toga nema kada se dira masonerija recimo isto tako je bilo i za andrew tate-a lik je samo govorio istinu i odma su ga krivili za sta on nema nikakve veze ali tako ovaj usrani svijet funkcionise

  • WifeTookMyBloodyParrots 17.01.2023.

    Podrška Jeremy Clarksonu!

  • XM12 16.01.2023.

    Vlad: Pa i jest rasista i zato je dobio otkaz u seriji  "Top Gear". I za ovaj ispad sam rekao da ce dobiti otkaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare