To je to što me zanima!

Jerry Hall 'dadilja' supruga milijardera (87) na ljetovanju

Murdoch se prilikom izlaska iz mora nespretno poskliznuo, a Jerry mu je pomogla da sigurno dođe do obale. Od pada se vrlo brzo oporavio, a bračni par nastavio se družiti na plaži
Vidi originalni članak

Bivša američka manekenka Jerry Hall (62) i njezin suprug, 25 godina stariji australski medijski mogul Rupert Murdoch (87), ljetuju na Barbadosu, a fotografi su ih u jednom trenutku uhvatili u nezgodnoj pozi.

Kako prenosi Daily Mail, Murdoch se prilikom izlaska iz mora nespretno poskliznuo, a Jerry mu je pomogla da sigurno dođe do obale. Od pada se vrlo brzo oporavio, a bračni par nastavio se družiti na plaži.

Umirovljenoj manekenki ovo nije prvi brak. Prije njega, Jerry je 22 godine bila s legendarnim frontmenom 'Rolling Stonesa' Mickom Jaggerom (75), a zajedno imaju čak četvero djece - Elizabeth (34), Jamesa (33), Georgiju May (26) i Gabriela Lukea (21).

Nakon prekida, bivšeg partnera optužila je da nikad nije davao novac za njihovu obitelj te da je sama morala plaćati sve troškove koje su imali.

Za razliku od nje, Murdoch se ženio čak tri puta, a iz tih brakova ima sveukupno šestero djece. 

KINESKI SEKSI HOROSKOP: Ovim znakovima drugi ne mogu odoljeti i svi se okreću za njima kad uđu u prostoriju

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bluesbob 11.01.2019.

    Prči ko Manolić...

  • KusNjega 09.01.2019.

    Stari je u super formi za tolike godine! A može on i mlađu dadilju pronaći obzirom na žep, ali valjda mu ova dobro služi još!

  • Judita👥 09.01.2019.

    Ne kuži se razlika

Komentiraj...
Vidi sve komentare