To je to što me zanima!

Jessica Simpson se pohvalila velikom transformacijom: Iako se povukla zarađuje milijune

Nakon jedne od trudnoća Simpson je imala više od 100 kilograma, no liposukcijom te kasnije zdravim načinom života, regulacijom prehrane i bijegom od poroka vratila se na prirodnu kilažu.
Vidi originalni članak

Američka pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson (40) povukla se dobrim dijelom iz javnosti, ali i dalje godišnje zarađuje više od nekih aktualnih, većih zvijezda. Forbes tvrdi kako se radi oko 30 milijuna dolara godišnje, a ona je posljednjih godina svoje nekadašnje obožavatelje iznenadila u nekoliko navrata. 

Najviše svojom autobiografijom u kojoj je otvoreno pisala o tome kako se borila s drogom i alkoholom na vrhuncu slave te kako je kao djevojčica bila zlostavljana od strane obiteljskog prijatelja. Osim zaokreta u karijeri, mnogima nije promakla ni njezina velika transformacija.

JESSICA SIMPSON 'Seksualno zlostavljanje počelo je kada sam imala šest godina'

Nakon jedne od trudnoća Simpson je imala više od 100 kilograma, no liposukcijom te kasnije zdravim načinom života, regulacijom prehrane i bijegom od poroka vratila se na prirodnu kilažu. Za neke i pretjerano nisku pa su joj fanovi uz komentare podrške pisali i kako se brinu da je pretjerala. 

Simpson i njezin suprug Eric Johnson (40) su u braku od 2014., a imaju troje zajedničke djece. Kćer Maxwell Drew (8), sina Acea Knutea (7) te jednogodišnju kćer Birdie Mae. Jessica je rođena 10. srpnja 1980. te danas slavi 40. rođendan. 
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 10.07.2020.

    Idem na wc, ovo mi je otvorilo probavu.

  • radok 10.07.2020.

    Aha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare