To je to što me zanima!

Jessie J plesala je u donjem rublju i pokazala kako izgleda šest tjedana nakon poroda

Jessie je prošli mjesec rodila sina Skyja s partnerom Chananom Safirom Colmanom, a na svojim je društvenim mrežama pokazala kako izgledaju prvi tjedni s bebom...
Vidi originalni članak

Pjevačica Jessie J (35) ponosno je pokazala kako izgleda šest tjedana nakon poroda. Snimila se kako u donjem rublju pleše u kupaonici i napisala: 'Nitko me ne voli bolje'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie J (@jessiej)

Jessie je prošli mjesec rodila sina Skyja s partnerom Chananom Safirom Colmanom, a na svojim je društvenim mrežama pokazala kako izgledaju prvi tjedni s bebom. 

- Nikakva reklama, samo malo ljubavi prema sebi šest mjeseci nakon poroda - napisala je pjevačica. 

NIJE PROŠLO KAKO SE NADALA Pjevačica objavila video samo pet minuta prije teškog poroda: 'Zapeo je i bio malo deblji...'

Jessie je Sky prvo dijete, a nedavno je objavila emotivni video trenutaka sa sinčićem i progovorila o problemima sa zdravljem koje je imala ranije. 

- 2014. su mi rekli da neću moći imati djecu, a 2015. su mi preporučili histerektomiju. Rekla sam 'ne, hvala' i promijenila prehranu i način života - napisala je ranije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie J (@jessiej)

Također je otkrila da je prije dvije godine izgubila trudnoću, ali da nije odustala. Htjela je biti majka, na prirodni ili drugi način, objasnila je. Sina je nazvala Sky jer je saznala da je trudna na aerodromu, netom prije leta. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 23.06.2023.

    Ako si prije trudnoće bila zategnuta i ne imala problema sa debljinom, trudnoća neće ostaviti nikakvog traga na tijelu, barem je tako kod mene bilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare