To je to što me zanima!

Jimmy Page remasterirao je prva tri albuma Led Zeppelina

Drugi lipnja 2014. godine označit će početak kronološkog izdavanja remasteriranih albuma. Lančanu reakciju pokrenut će prva tri studijska albuma legendarnog benda
Vidi originalni članak

Četvorka u sastavu John Bonham, John Paul Jones, Jimmy Page i Robert Plant okupila se 1968. godine i formirala bend koji će u narednim desetljećima postati jedan od najutjecajnijih, najinovativnijih i najuspješnijih rock grupa koja je do dana današnjeg prodala preko 300 milijuna albuma.

Neke od njihovih pjesama dosegnule su kultni status u rock ‘n’ roll povijesti, s njima su se poistovjetile i stare i nove generacije .

Drugi lipnja 2014. godine označit će početak kronološkog izdavanja remasteriranih albuma. Lančanu reakciju pokrenut će prva tri albuma, Led Zeppelin, Led Zeppelin II i Led Zeppelin III. Sve reinkarnirane albume remasterirao je gitarist i producent Jimmy Page .

Osim novog zvuka starih pjesama, Led Zeppelini svojim će fanovima ponuditi mogućnost da svoju fonoteku i svoju dušu oplemene deluxe izdanjem gdje će original biti popraćen drugim CDom na kojem će se nalaziti do sad neobjavljene snimke pjesama. Osim tog,  albumi će biti upakirani u originalne omote iz godina izdavanja, a pravi fanovi i kolekcionari znaju koliko su takva izdanja danas raritetna.

- Materijali na dodatnom disku predstavljaju pogled u vremena kada su Led Zeppelini snimali - rekao je Page.

- To je izbor rada u vrijeme našeg progresa, to su sirovi miksevi, alternativne verzije i novi materijali snimljeni u to vrijeme - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rjd 15.03.2014.

    sta ces, covjeku ponestalo novaca

Komentiraj...
Vidi sve komentare