To je to što me zanima!

Joan Collins je otkrila: 'Nikad nisam operirala svoje lice. Ne bih ni mogla jer se bojim igle...'

Rekla je kako ne izlazi na sunce da bi izgledala mlađe, a isto je savjetovala svojim kćerima, Tari Newley i Katyani Kass. Jednom je prilikom oplela po Kardashianima zbog plastičnih operacija
Vidi originalni članak

Britanska glumica Joan Collins (90) priznala je kako se nikad nije podvrgnula estetskim korekcijama. U razgovoru za The Guardian je rekla da nikad ne bi radila ništa na licu zbog straha od igli.

INCIDENTI IZ KARIJERE Legendarna glumica otkrila: 'On me čekao gol u kadi i rekao mi da sjednem. Brzo sam pobjegla'

- Nisam radila ništa. Ne bih mogla napraviti sve to. Kao prvo, imam fobiju od igli. Moja majka mi je rekla da hidratiziram kožu i koristim noćnu kremu - rekla je glumica. Dodala je i kako ne izlazi na sunce kako bi izgledala mlađe, a isto je savjetovala svojim kćerima, Tari Newley (59) i Katyani Kass (51).

Joan je 2012. godine priznala da je jednom probala botoks. 

- Imala sam ga jednom u čelu i jako je boljelo. Uz to, vidimo sve loše plastične operacije ovih dana. Imala sam prijateljice koje su radile botoks i imale kvrge po licu. Ne želim ni pričati o ustima - rekla je tada za Glamour.

Kako kaže glumica, ne smeta joj što neki misle da je radila nešto na licu. Joan govori kako je za sve zaslužna dobra briga o koži te to što uvijek nosi šminku.

Collins je 2022. rekla kako je neobično za ženu u Hollywoodu da nema nikakve estetske korekcije. Dodala je da misli da je jedina koja nikada nije ništa radila s licem 

- Smatram da kao glumica moram imati lice koje se pokreće. A sada sam u tom stadiju života da nije sve u tome da izgledam savršeno - rekla je. Oduvijek je negirala plastične operacije i korekcije, a zbog njih je jednom prilikom oplela po obitelji Kardashian u svojoj knjizi 'My Unapologetic Diaries'.

- Kris Jenner, majka, je moja dobra prijateljica. Ne želim bit bezobrazna oko njene djece, ali kod njih ima jako puno operacija - napisala je.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVOG KUHARSKOG SERIJALA 'LEĐA O LEĐA':

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare