To je to što me zanima!

Joaquin se štiti: Točio gorivo u rukavicama i dezinficirao ruke

Dok je Oskarovac točio gorivo njegova zaručnica Rooney Mara nije izlazila iz automobila. Sjedila je na suvozačevom mjestu bez šminke i sa sunčanim naočalama na licu...
Vidi originalni članak

Oskarovac Joaquin Phoenix (45) sa zaručnicom Rooney Marom (34) u nedjelju navečer bio je na benzinskoj postaji u Los Angelesu. Glumac, čini se, pazi na opasnost od zaraze korona virusom jer čim je izašao iz automobila i išao točiti gorivo, stavio je zaštitne rukavice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad je završio s točenjem goriva skinuo je rukavice, a zaručnica mu je dodala dezinfekcijski gel. 

Rooney Mara nije izlazila iz automobila. Sjedila je na suvozačevom mjestu bez šminke i sa sunčanim naočalama na licu.

Mara je također glumica, a posljednji film na kojem je radila 'Nightmare Alley' pauzirao je snimanje dok se ne smiri situacija oko korona virusa. 

Rooney i Joaquin upoznali su se 2013. na snimanju filma 'Her', a Oskarovac je priznao kako je prvotno mislio da ga Mara ne može smisliti. Prvi su se put na crvenom tepihu pojavili 2017. i to na svečanom otvaranju Filmskog festivala u Cannesu. Tijekom cijele ceremonije Mara je držala ruku Phoenixu i strastveno ga poljubila kad je osvojio nagradu za najboljeg glumca za film 'You Were Never Really There'. 

U rujnu 2017. Phoenix je otkrio kako on i Mara žive zajedno u njegovom u stanu vrijednom 1.3 milijuna funti (oko osam milijuna i 200 tisuća kuna) u Los Angelesu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ucjena 17.03.2020.

    Pa tko bi točio gorivo a rukavice na pumpi, uzimam ih da ne smrde ruke po nafti ili benzinu, a cura sjedi u autu našminkana i smješka se pumpašu, prava je!

  • 17.03.2020.

    Ma vidi ti Jokera.

  • balotelli45 17.03.2020.

    Gospodin joker vozika volvo👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare