To je to što me zanima!

'Joeya' snimili dok je djevojku varao s čak tri cure na zabavi

Prvo je poljubio jednu konobaricu pa drugu. Zatim su se njih dvije ljubile pred njim. Nakon toga prešao je na treću djevojku koju je ljubio i pipao. Nije znao da ga motre
Vidi originalni članak

S Andreom Anders (39) u vezi je već osam godina. Vjernost mu očito nije jača strana i dugogodišnja ljubav nije ga spriječila da partnericu povrijedi na najgori mogući način - prevari je i to ne znajući da ga novinari fotografiraju i da će njegova afera završiti na naslovnicama mnogih časopisa.

Matt LeBlanc (47) Andreu je prevario ne s jednom, već s tri žene. Glumac, najpoznatiji kao Joey iz 'Prijatelja', sve tri ljepotice uspio je 'obrlatiti' u istoj večeri, na istoj zabavi. Bio je u Austinu u Texasu na zabavi za Noć vještica i zavodio koju god je ljepoticu stigao.

Ne zna se je li Matt možda koristio svoj poznati 'ulet' iz serije, 'How Ya Doin' ili čime je točno uspio 'smotati' tri djevojke.

- Nije se previše isticao na zabavi, ali oko 1.30 iza ponoći počeo je opako flertovati s konobaricama. Dvije je pozvao do sebe te poljubio jednu, a zatim i drugu. Nakon toga njih dvije ljubile su se pred njim - govori izvor sa zabave.

LeBlanc je zatim prešao na treću djevojku. Rekao joj je da ima najbolji kostim na zabavi i počeli su se ljubiti i pipkati. Možda je mislio da ga paparazzi koji su bili na zabavi neće prepoznati zato što je imao masku. Ako je to bio slučaj, gadno se prevario.

- Matt je na zabavu došao sam i sam je otišao kući - kratko je komentirao glumčev glasnogovornik. Podsjetimo, glumca su 2005. uhvatili na djelu dok je pipkao striptizetu. Lijepe žene očito su mu slaba točka.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • _petra_ 14.11.2014.

    sta je stao na samo 3 kad mu je tako dobro krenulo

  • KaĿea 13.11.2014.

    Samo ja znam kako mu je, iste muke nas muče.

  • kung fu panda 13.11.2014.

    ma zaigrao se što ste takvi ,zabava bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare