Obavijesti

Show

Komentari 48

'Joeya' snimili dok je djevojku varao s čak tri cure na zabavi

'Joeya' snimili dok je djevojku varao s čak tri cure na zabavi
5

Prvo je poljubio jednu konobaricu pa drugu. Zatim su se njih dvije ljubile pred njim. Nakon toga prešao je na treću djevojku koju je ljubio i pipao. Nije znao da ga motre

VIDEO

S Andreom Anders (39) u vezi je već osam godina. Vjernost mu očito nije jača strana i dugogodišnja ljubav nije ga spriječila da partnericu povrijedi na najgori mogući način - prevari je i to ne znajući da ga novinari fotografiraju i da će njegova afera završiti na naslovnicama mnogih časopisa.

Matt LeBlanc (47) Andreu je prevario ne s jednom, već s tri žene. Glumac, najpoznatiji kao Joey iz 'Prijatelja', sve tri ljepotice uspio je 'obrlatiti' u istoj večeri, na istoj zabavi. Bio je u Austinu u Texasu na zabavi za Noć vještica i zavodio koju god je ljepoticu stigao.

Ne zna se je li Matt možda koristio svoj poznati 'ulet' iz serije, 'How Ya Doin' ili čime je točno uspio 'smotati' tri djevojke.

VIDEO

- Nije se previše isticao na zabavi, ali oko 1.30 iza ponoći počeo je opako flertovati s konobaricama. Dvije je pozvao do sebe te poljubio jednu, a zatim i drugu. Nakon toga njih dvije ljubile su se pred njim - govori izvor sa zabave.

LeBlanc je zatim prešao na treću djevojku. Rekao joj je da ima najbolji kostim na zabavi i počeli su se ljubiti i pipkati. Možda je mislio da ga paparazzi koji su bili na zabavi neće prepoznati zato što je imao masku. Ako je to bio slučaj, gadno se prevario.

- Matt je na zabavu došao sam i sam je otišao kući - kratko je komentirao glumčev glasnogovornik. Podsjetimo, glumca su 2005. uhvatili na djelu dok je pipkao striptizetu. Lijepe žene očito su mu slaba točka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega