To je to što me zanima!

Johnny Depp je glumici Christini Ricci objasnio što znači biti gej kada je imala tek devet godina

Zajedno su glumili u filmovima poput 'Prezir u Las Vegasu' iz 1998. i 'Sanjiva dolina' iz 1999. godine, a glumac joj je pojam objasnio na najjednostavniji mogući način
Vidi originalni članak

Glumica Christina Ricci (42) gostovala je u emisiji SiriusXM voditelja Andyja Cohena i otkrila da joj je glumac Johnny Depp (59) prvi objasnio što je homoseksualnost kada je imala devet godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U emisiji uživo govorila je o trenutnoj sezoni serije 'Yellowjackets', kao i nadolazećoj Netflixovoj seriji, te se prisjetila da je o konceptu homoseksualnosti prvi put naučila na svom prvom filmskom setu.

- Johnny je zapravo osoba koja mi je objasnila što je homoseksualnost kad sam imala devet godina - rekla je, što je navelo Cohena da zatraži cijelu pozadinsku priču.

- Nešto se događalo na snimanju i netko nije bio ljubazan prema nekom drugom, a oni su rekli: 'Oh, pa možda je homofob.' A onda sam rekla: 'Pa, ne razumijem što je to.' - ispričala je Ricci.

Zatim ju je glumica Winona Ryder (50), s kojom je tada radila na filmu 'Sirene' iz 1990., pozvala u svoju prikolicu i spojila na telefon s Deppom s kojim je tada bila u vezi. Prisjetila se kako joj je Depp objašnjavao stvari 'vrlo činjenično' i najjednostavnijim izrazima.

- To je kad muškarac želi imati seks s muškarcem. A kad žena želi imati seks sa ženom', a ja sam rekla: 'Ah, u redu .' - otkrila je Christina.

NIKAD KRAJA Procurili novi detalji iz slučaja Depp i Amber, uključuju njezine gole slike i vulgarne SMS-ove...

Christina Ricci i Johnny Depp kasnije su glumili zajedno u filmovima poput 'Prezir u Las Vegasu' iz 1998. i 'Sanjiva dolina' iz 1999. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nabime 06.08.2022.

    navrijeme joj je objasnio i vidi nje sada dokle je dogurala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare