To je to što me zanima!

Johnny Depp obnovio milijunski ugovor s brendom koji mu je pružao podršku tijekom suđenja

Deppovo suđenje za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard punilo je naslovnice, ali unatoč tome Dior je cijelo vrijeme zadržao svoje ugovorne veze s glumcem
Vidi originalni članak

Glumac Johnny Depp (59) navodno je obnovio višegodišnji milijunski ugovor s Diorom kako bi nastavio raditi kao zaštitno lice njihove najprodavanije kolonjske vode Sauvage, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Službeni Dior Beauty Instagram račun u ponedjeljak je objavio fotografije i snimke glumca iza pozornice na jednom od njegovih koncerata u Parizu.

- Neustrašiv, ali čovjek, baš poput Sauvagea - stoji u jednom natpisu, a tone obožavatelja preplavile su komentare podržavajući Deppa i Dior.

Slavni snimatelj Greg Williams je napravio photoshoot prije i poslije nastupa koji će se koristiti u budućim Sauvage reklamama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Depp je prvi put potpisao ugovor s Diorom 2017., a Sauvage je postao najprodavaniji miris na svijetu, prema Business of Fashion, nadmašivši uspješne ženske mirise poput Chanela i drugih vrhunskih brendova.

Njihovo partnerstvo nije prošlo bez kontroverzi jer je 2019. oglas za Sauvage s Deppom u glavnoj ulozi i sa fotografijama povezanim s indijanskom kulturom izazvao je optužbe za kulturno prisvajanje. Dior je također podržao glumca 2020. godine, kada je izgubio slučaj za klevetu protiv britanskih novina koje su ga nazvale 'prebijačem žena'.

BILA JE ZBUNJENA Johnny Depp je glumici Christini Ricci objasnio što znači biti gej kada je imala tek devet godina

Deppovo suđenje za klevetu protiv bivše supruge Amber Heard (36) punilo je naslovnice, ali unatoč tome Dior je cijelo vrijeme zadržao svoje ugovorne veze s glumcem. Ta strategija mu se očito isplatila, jer su mnogi obožavatelji kupovali Sauvage na stranicama poput Sephore i Ulte kao znak podrške glumcu na suđenju.

POGLEDAJTE VIDEO: GIBONNI O NASTUPIMA

Idi na 24sata

Komentari 11

  • WifeTookMyDoggo 10.08.2022.

    Podrška Johnny-u !

  • sunčandan 10.08.2022.

    šta stariji sve mi je bolji go Johnny

  • Marijanaa(lioness) 10.08.2022.

    Papak... Znao je da ulazi u vezu iz koristi i kao sad uvrijedjen i povrijedjen....

Komentiraj...
Vidi sve komentare