To je to što me zanima!

Johnsonu su na fotku s Korčule pisali isto, Hrvati ih ispravljali

I dok su brojni obožavatelji imali samo riječi hvale za Hrvatsku, drugi su se raspitivali gdje se ona nalazi. A bilo je i onih koji su za Korčulu pomislili da je riječ o drugom gradu
Vidi originalni članak

Legendarni američki umirovljeni košarkaš Magic Johnson (61) više od mjesec dana uživao je na hrvatskoj obali, a dojmove je nakon odmora podijelio s milijunima fanova pa je Lijepoj Našoj napravio sjajnu reklamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Cookie i ja smo se vratili iz Hrvatske i zaista je preporučujemo svima! Hrana je bila odlična, a zemlja je jednostavno prelijepa - napisao je u opis fotografije Korčule.

I dok su brojni obožavatelji imali samo riječi hvale za Hrvatsku, drugi su se raspitivali gdje se ona nalazi. A bilo je i onih koji su za Korčulu pomislili da je riječ o Dubrovniku.

- Izgleda da si bio u Dubrovniku, to je jedna od najboljih obala za posjetiti u cijeloj Europi. Vidimo se tamo sljedeći put - samo je jedan od komentara.

LEGENDARNI KOŠARKAŠ Magic Johnson vježbao na Visu i strpljivo se fotkao s fanovima

Ubrzo su reagirali i brojni Hrvati koji su im napisali da griješe, a neki su poručili Johnsonu kako im je drago što je uživao na našoj obali.

Inače, košarkaš je posjetio Skradin, Split, Vis, Hvar, Korčulu, Dubrovnik i još nekoliko lokacija, a svugdje se, izgleda, iznimno lijepo proveo. U Hrvatskoj je 14. kolovoza proslavio i rođendan. 

Da je ljetovanje odlučio shvatiti maksimalno opušteno te izbaciti stres i negativnu energiju Magic je pokazao i time što se s brojnim fanovima fotografirao te im je neumorno dijelio autograme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • smradsatavana 03.09.2020.

    Covjek jednim instagram postom napravio vise za HR turizam od svih uhljeba u HTZ u zadnjih godinu dana. Hvala mu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare