To je to što me zanima!

Jolie: Nikad nisam mislila da ću si naći pravog i imati djecu

Majka šestero djece koja se u travnju 2012. godine zaručila s partnerom Bradom Pittom, u iskrenom intervjuu progovorila je o njihovoj devetogodišnjoj vezi i obitelji
Vidi originalni članak

O svojoj obitelji i zaručniku Bradu Pittu (50), Angelina Jolie (38) rijetko govori. Zato je mnoge iznenadio njezin iskreni intervju za najnovije izdanje časopisa Elle u kojem je otkrila da su ona i Brad u fazi kad su jedno za drugim ludi više nego ikad prije. Majka šestero djece priznala je da je njezina devetogodišnja veza s Bradom i dalje iznenađuje, baš kao njezina velika obitelj. 

'Svaki dan volimo se sve više'

- Nikad nisam mislila da ću imati djecu, nikad nisam mislila da ću biti zaljubljena, nikad nisam mislila da ću upoznati onog pravog - rekla je Angie u intervjuu. 

Kaže kako je ljubav nje i Brada svakim danom sve veća. 

- Zajedno smo, inspiriramo jedno drugo, postavljamo si izazove, dajemo si komplimente, ali i izluđujemo jedno drugo. Poslije svih godina, nas dvoje imamo povijest, a to znači da smo postali prijatelji na jedan veoma dubok način. Osjećam takvu utjehu, jednostavnost i veliku ljubav koja proizlazi iz našeg dugogodišnjeg odnosa - ispričala je Angie te se prisjetila svoje mladosti, uključujući i poljupca s bratom Jamesom 2000. godine na oskarovskom crvenom tepihu te nošenja krvi bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona oko vrata. Objasnila je kako je kao mlada osoba željela što više osjećati slobodu i shvatiti tko je. 

'Voljeli bih da naša djeca ne budu u glumačkom svijetu'

Danas bi voljela da njezina djeca izaberu bilo koju karijeru osim one glumačke. Unatoč tome, njezina kći Vivienne pojavila se u njezinom zadnjem filmu 'Maleficent'. 

- Ne mislimo da je to nešto loše. Vivienne se činila savršena za ulogu male Aurore pa smo ovoga puta odlučili pokleknuti, ali zbilja bismo voljeli da naša djeca rade nešto drugo - zaključila je glumica koja se s Bradom zaručila u travnju 2012. godine. 

Par zajedno ima šestero djece, Maddoxa (12), Paxa (10), Zaharu (9), Shiloh (7), Knox (5) te Vivienne (5).

Idi na 24sata

Komentari 12

  • irinn 09.05.2014.

    Ne mogu vjerovati da Brad ima 50 godina..Svejedno se ne bi bunila

  • Stingray 08.05.2014.

    dislike her

  • mens rea 08.05.2014.

    Imam osjećaj da ona ne prestaje pričat o svojoj intimi, obitelji i Bradu Pittu. Imam opetovani deja vu, a kada nastane prva frka, galamit će o poštovanju privatnosti.Licemjerka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare