Obavijesti

Show

Komentari 12

Jolie: Nikad nisam mislila da ću si naći pravog i imati djecu

Jolie: Nikad nisam mislila da ću si naći pravog i imati djecu
6

Majka šestero djece koja se u travnju 2012. godine zaručila s partnerom Bradom Pittom, u iskrenom intervjuu progovorila je o njihovoj devetogodišnjoj vezi i obitelji

VIDEO

O svojoj obitelji i zaručniku Bradu Pittu (50), Angelina Jolie (38) rijetko govori. Zato je mnoge iznenadio njezin iskreni intervju za najnovije izdanje časopisa Elle u kojem je otkrila da su ona i Brad u fazi kad su jedno za drugim ludi više nego ikad prije. Majka šestero djece priznala je da je njezina devetogodišnja veza s Bradom i dalje iznenađuje, baš kao njezina velika obitelj. 

'Svaki dan volimo se sve više'

- Nikad nisam mislila da ću imati djecu, nikad nisam mislila da ću biti zaljubljena, nikad nisam mislila da ću upoznati onog pravog - rekla je Angie u intervjuu. 

Kaže kako je ljubav nje i Brada svakim danom sve veća. 

- Zajedno smo, inspiriramo jedno drugo, postavljamo si izazove, dajemo si komplimente, ali i izluđujemo jedno drugo. Poslije svih godina, nas dvoje imamo povijest, a to znači da smo postali prijatelji na jedan veoma dubok način. Osjećam takvu utjehu, jednostavnost i veliku ljubav koja proizlazi iz našeg dugogodišnjeg odnosa - ispričala je Angie te se prisjetila svoje mladosti, uključujući i poljupca s bratom Jamesom 2000. godine na oskarovskom crvenom tepihu te nošenja krvi bivšeg supruga Billyja Boba Thorntona oko vrata. Objasnila je kako je kao mlada osoba željela što više osjećati slobodu i shvatiti tko je. 

'Voljeli bih da naša djeca ne budu u glumačkom svijetu'

Danas bi voljela da njezina djeca izaberu bilo koju karijeru osim one glumačke. Unatoč tome, njezina kći Vivienne pojavila se u njezinom zadnjem filmu 'Maleficent'. 

- Ne mislimo da je to nešto loše. Vivienne se činila savršena za ulogu male Aurore pa smo ovoga puta odlučili pokleknuti, ali zbilja bismo voljeli da naša djeca rade nešto drugo - zaključila je glumica koja se s Bradom zaručila u travnju 2012. godine. 

Par zajedno ima šestero djece, Maddoxa (12), Paxa (10), Zaharu (9), Shiloh (7), Knox (5) te Vivienne (5).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško