To je to što me zanima!

Jonaha Hilla je još jedna žena optužila za uznemiravanje: 'Bila sam dijete, pribio me u vrata...'

Zvijezda Nickelodeona opisala je neugodno iskustvo s glumcem, a on je putem svojih odvjetnika demantirao njene tvrdnje
Vidi originalni članak

Glumac Jonah Hill (39) nedavno je postao otac, a sada ga je već nekoliko žena optužilo za neprimjereno ponašanje i uznemiravanje. Prije nekoliko se dana na Instagramu oglasila njegova bivša djevojka Sarah Brady koja je objavila nekoliko fotografija s porukama nje i glumca, dok su bili u vezi. U njima je Jonah tražio od nje da obriše fotografije na kojima je Sarah bila 'previše razgolićena'. Kasnije se javila i Betheny Frankel, američka televizijska ličnost, koja je rekla kako je glumac bio bezobrazan prema njoj kada su zajedno gostovali u 'The Tonight Showu'.

'OVO JE UPOZORENJE' Jonaha Hilla bivša optužila: On je manipulator, smetale su mu slike u kupaćem na Instagramu

Sada se oglasila i glumica Alexa Nikolas (31), poznata po svojim ulogama u Nickelodeonovim serijama, koja je rekla kako ju je glumac poljubio bez njenog pristanka kad je imala 16 godina, a Hill 24 godine. Alexa je u subotu na Twitteru objavila da je prisustvovala zabavi Justina Longa (45). Jonah joj je prišao i ponudio cigaretu, a napao ju je kada su otišli van zapaliti.

- Jonah Hill mi nije pružio cigaretu što mi se činilo čudnim, a onda sam ga, dok smo se vraćali prema vratima, zamolila za nju, a on nije ništa rekao, već me tresnuo u vrata i gurnuo mi jezik u grlo. Bila sam toliko užasnuta da sam ga gurnula od sebe i utrčala unutra - napisala je glumica pa dodala:

- Bila sam dijete pa sam očito osjećala strah i ljutnju. Nažalost, ovo nije bio prvi put da sam bila napadnuta ili objektivizirana kao dijete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alexa Nikolas (@matchthesource)

Jonah se oglasio za Page Six te rekao kako su njene tvrdnje potpuna izmišljotina. Ipak, Alexa je nastavila priču o toj večeri.

- Bila sam opijena njihovim alkoholom i ništa od toga mi nije pomoglo poslije pri donošenju odluke. Usput, ovo je bilo prije Ubera i Lyfta, a ja još nisam vozila - nastavila je. Na zabavu je ošla potajno jer nije htjela da mediji saznaju za to, a svi su, uključujući glumca, znali da je maloljetna. Putem Twittera se obratila i Justinu Longu, organizatoru zabave.

- Mora da je bilo čudno glumiti neke od svojih prijatelja - napisala je, misleći pritom na njegovu ulogu predatora u 'Barbarinu'. O svemu su se oglasili Justinovi predstavnici, koji tvrde da Justin prvi put čuje za sve ovo.

- Iako Justin suosjeća sa svim žrtvama bilo kakvog zlostavljanja, jednostavna je činjenica da on nema saznanja o tome što se dogodilo ili nije u vezi s gospođom Nikolas - rekli su.

DRASTIČNO JE SMRŠAVIO Glumac iz 'Vuka s Wall streeta' i tajanstvena partnerica dobili su dijete, a on je neprepoznatljiv

Alexa nikada nije niti planira podići tužbu protiv Jonaha. Kako kaže, sve se zbilo davno. 

- Mislim da se kultura nije puno promijenila, iskreno. Zato sam pokrenula grupu Eat Predators. Vrijeme je za odgovornost. Snaga preživjelima - rekla je glumica. Alexa se s 19 godina udala za Michaela Milosha, od kojeg se i razvela. 2021. godine ga je tužila jer ju je navodno seksualno zlostavljao te manipulirao njome dok je bila maloljetna. Tužbu je povukla.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Gola_Istina 13.07.2023.

    A nisi bila dijete kad si išla na tulum cugat i pušit? Što nisi ostala doma gledat Disney program.?

  • 13.07.2023.

    i mene je u proslom zivotu.....di su pare?

  • ipak neću 13.07.2023.

    oh ma kako se samo usudio? "glumac bio bezobrazan prema njoj"?! sramota, bas sramota biti bezobrazan prema jednoj tako pitomoj, dokazanoj velicini kao sto je glumica s nickelodeona. sramota, a stid pogovoto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare