To je to što me zanima!

JoomBoos posjetio najluđi zabavni park u Hrvatskoj!

Doživjeli pustolovinu života: Maša, Filip, Glorija i Matija posjetili su Divlji zapad, Gusarski Grad i Svemir, i to sve u jednom danu.
Vidi originalni članak

- Filip je bio najidržljiviji! On kao da se svaki dan vozi 100 metara iznad zemlje -  ja moram priznati da sam se bojala nekih vožnja, ali znatiželja je bila prejaka! Na kraju sam presretna što asm sve testirala i mogu reći da Hrvatska definitivno ima kvalitetan zabavni park - otkrila nam je Maša Zibar. 

 U Fun Parku Mirnovec ekipa je iskusila najluđe vožnje na vrtuljcima i vlakovima smrti - testirali smo njihovu hrabrost, ali i glasnice. 

Nakon što su isprobali preko 20 atrakcija i dobili adrenalinsku uspomenu za cijeli život, snagu su obnovili na BBQ puntu, jednom od brojnih restorana koji se nalaze u samom parku. 

Povedite obitelj ili ekipu i krenite u pustolovinu, a sutra u 12h na JoomBoos kanalu pogeldajte u genijalnom 360° videu - bit će doslovno kao da ste tamo!


Idi na 24sata

Komentari 4

  • Boris_Norris 12.08.2017.

    Tko su ovi panjevi?

  • vigyfran1 11.08.2017.

    Nisam znao da je najidržljiviji rijec

  • 09.08.2017.

    Neshvatljivo mi je zašto reklamirate ove, je li tu riječ o djeci nekog od glavnih urednika portala ili su to djeca nekog od poltičara pa to morate raditi po stranačkoj dužnosti? Izgubljeni mladi ljudi koji de baš i nisu u životu naradili pa ne znaju što bi sami sa sobom od dosade a vi ih još namečete kao uzor danšnjoj mladeži pa se onda čudite gdje su se izgubile sve one moralno-etičke vrednosti koje su nekada davno postojale. Budite sigurni da nečete dožiovjeti da se takvi ustanu nekoj starici u tramvaju ali če takvi sa zadovoljstvom recimo zaliti s vodom stariju osobu i onda objaviti tu snimku na internetu da se pohvale kak su oni kul i super! Razmislite malo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare