To je to što me zanima!

Jordan i supruga u Dubrovniku izazvali kaos, tjelohranitelji ih 'branili' od uzbuđenih fanova

Nakon što je već posjetio Hvar, Split, Prokljansko jezero, Krku, Šibenik, Trogir, danas je na red došao i Dubrovnik. Nezaobilazno odredište mnogih zvijezda ugostilo je i Jordana
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Michael Jordan (58) već danima boravi u Hrvatskoj i uživa u ljepotama naše obale u društvu supruge Yvette Prieto (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je već posjetio Hvar, Split, Prokljansko jezero, Krku, Šibenik, Trogir, danas je na red došao i Dubrovnik. Nezaobilazno odredište mnogih zvijezda ugostilo je i Jordana.

On je sa suprugom i nekolicinom zaštitara iskoristio sunčan dan te prošetao Stradunom. Dobro raspoložen, nije skidao osmijeh s lica, a niti pogled sa supruge.

Jučer je bivši košarkaš vrijeme proveo na Hvaru, gdje je uživao u skupocjenom restoranu, ali i dobrom društvu.

S ekipom se odlično zabavljao, a na stolu im je stajala boca Jordanova najdražeg pića, Cincoro tekile, čiji je on vlasnik.

KOŠARKAŠKA LEGENDA Jordan u baru u Hvaru uživa u svojoj tekili od 2500 kuna: Baš mu je super kod nas, kao doma

Stranci koji su Jordana vidjeli, vrištali su od sreće i krenuli su ga fotografirati mobitelom, ali zbog tjelohranitelja nisu mu mogli prići, piše Liberoportal.

Jordan, inače veliki ljubitelj tekile, ima udjel u Cincoro tekili, a pri snimanju serije 'The Last Dance' pio je upravo tu tekilu, i to Extra Anejo verziju koja košta do 1800 dolara po boci.

U Hrvatskoj nije pio tu verziju već Anejo Magnum koja košta 400 dolara (oko 2550 kuna) po boci, a u njoj se nalazi 1.75 litara tekile. Na službenoj stranici je u četvrtak poslijepodne pisalo kako je ostalo samo pet boca te tekile, a sadrži 40 posto alkohola. 

POGLEDAJTE VIDEO ŠETNJE DUBROVNIKOM:

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Slajzerizer 28.08.2021.

    Dubrovnik je poznat po tome što stanovnici ne trče za zvijezdama (osim Bosanaca koji rade ko konobari) svih tretira isto i to je ono što zvijezde vole.To da su ga napali fanovi da ga slikaju je priča za malu djecu.Jordan se sasvim normalno ponaša,jedino ova ajmo reć žena glumi zvijezdu iako je nitko ne doživljava

  • tomo1234 27.08.2021.

    A šta smiju ti tjelohranitelji. Koje oni zakonske ovlasti imaju,nikakve bilo gdije. I naši gosti na Jahtu dolaze do Jahte sa tjelohranitelje. A tko kaže da nisu mornari sa jahte. Ništa novo,glume tjelohranitelje Baš i nije neka faca da bi svi skakali u Monacu kada prođe i ako dođe do Monaca.

  • D3letedUs3r.return 27.08.2021.

    Jel to još jedan lik što ganjao loptu

Komentiraj...
Vidi sve komentare