To je to što me zanima!

Još loših vijesti: Sedma sezona 'Igre prijestolja' je odgođena

Sedma sezona 'Igre prijestolja', nakon što smo saznali da će biti i dosta kratka, će na malim ekranima debitirati nikada kasnije. Kako se sve čini, zima uistinu dolazi
Vidi originalni članak

Sedma sezona 'Igre prijestolja' će i službeno biti kraća od prethodnih te nikada kasnije debitirati na malim ekranima, otkrio je HBO.

Poznata televizijska mreža je tako potvrdila ono što su nam showrunneri David Benioff i D.B. Weiss već nedavno sugerirali: 'Igra prijestolja' imati će samo sedam epizoda u svojoj sedmoj sezoni, a ona će pak kasniti s premijerom zbog odgođene produkcije te stići na male ekrane tek u ljeto 2017..

Serija je inače nedavno završila svoju spektakularnu šestu sezonu za koju je zaradila ogroman broj Emmy nominacija. Radi se o prvoj sezoni koja je gotovo u potpunosti pretekla svoj književni predložak, Martinovu fantasy sagu 'Pjesma leda i vatre'.

Više informacija o nadolazećoj sedmoj sezoni 'Igre prijestolja' pročitajte na IGN Adriji.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Emanuela13 19.07.2016.

    Nisam neki veliki fan serije, ali ako je serija pocela po predlosku knjige,onda mi je suludo da radnja serije preduhitri knjigu,koja jos,cini mi sr ni izasla nije.

  • 19.07.2016.

    jednostavno se producenti trude nenormalno, jer su i sami veliki fanovi serijala i to je to... ja sam pogledao mnoga videa behind the scenes kako objasnjavaju sve te procese... pogotovo 6 sezona, nesto nevjerojatno... i normalno da ce ljudi obozavati seriju

Komentiraj...
Vidi sve komentare