Obavijesti

Show

Komentari 5

Zima ne dolazi: Sedma sezona 'Igre prijestolja' u problemima

Zima ne dolazi: Sedma sezona 'Igre prijestolja' u problemima
3

Nakon jednostavno brilijantne šeste sezone 'Igre prijestolja', u kojoj smo toliko toga saznali, a i toliko toga se riješilo, izgleda da sedmu sezonu nećemo dobiti kako se očekivalo

VIDEO

Šest sezona su nam Starkovi uporno govorili da zima dolazi, a u epskom finalu šeste sezone napokon je i stigla. No premda smo mislili da su to loše vijesti samo za ljude Westerosa, ispostavilo se da niti za nas to nisu baš predobre novosti.

Naime, po svemu sudeći i prema izjavama producenata Davida Benioffa i D.B. Weissa, sedma sezona će podosta kasniti, upravo zbog dolaska zime.

- Još uvijek ne znamo kada će biti emitirana prva epizoda sedme sezone, ali ovaj put će malo kasniti. Počinjemo sa snimanjem kasnije u godini, jer zima je tu. A to znači da nam sunčano doba više ne odgovara. Pa smo cjelokupan projekt malo "gurnuli" prema kraju godine, da bismo uhvatili sumorno i mračno vrijeme na svim lokacijama na kojima inače snimamo - izjavili su producenti David Benioff and D.B. Weiss.

Benioff i Weiss nisu izjavili koliko točno kasnije kreću sa snimanjem niti su naznačili kada bi sezona u stvari trebala doći.

Još jedna stvar o kojoj valja razmisliti jest nedavna vijest da je preostalo ukupno samo oko 15 epizoda naše najdraže serije prije velikog finala. A to znači da će svaka od preostale dvije sezone trajati šest do osam epizoda.

Kako će se situacija razvijati i što ove vijesti znače za našu sunčanu obalu, na kojoj se upravo zbog sunca snima toliko elemenata iz 'Igre prijestolja', još ćemo vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode