To je to što me zanima!

Josipa Lisac oduševila publiku prvim koncertom na Šalati...

Ljetni koncert na otvorenom pokazao se kao pravi mamac za publiku koja je glazbenu divu ispratila ovacijama i glasnim pljeskom
Vidi originalni članak

Glazbena diva Josipa Lisac (69) nastupila je pod zvjezdanim nebom na svom prvom samostalnom koncertu na zagrebačkoj Šalati. U sjajnoj atmosferi koncertnog prostora s isključivo sjedećim mjestima, Josipa je podsjetila publiku na svoju dugotrajnu karijeru. 

Josipa iza sebe ima preko pola stoljeća dugu karijeru, a originalan stil i dosljednost je prate od samog početka. Mnoge nezaboravne i bezvremenske hitove naše ponajveće umjetnice zagrebačka publika imala je priliku čuti još jednom, a svoje oduševljenje nisu krili. 

Zanimljivo, nakon više od 10 godina Josipa je nastupila u Zagrebu izvan svojih tradicionalnih prosinačkih koncerata posvećenih Karlu Metikošu. Proteklih je godina Lisac više puta rasprodala dvorane, od Lisinskog i HNK, preko Tvornice kulture i Laube, do Doma spotova i Cibone.

SVEVREMENSKA DIVA Omiljeni sport: Josipa Lisac i nakon 14 godina vjerna golfu

Ljetni koncert na otvorenom pokazao se kao pravi mamac za publiku koja je glazbenu divu nagradila ovacijama i glasnim pljeskom. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 07.07.2019.

    Fenomenalan koncert., jedne divne divé!!! Uz glazbeni dozivljaj je dosao i koncert s porukom i s pričom, o pokojono suprugu g. Josipa. Podala je sve od sebe i pokazala kako vidí svijet ona... Nazalost nekoji nezele viteti ako drugi, nego samo kako oni vide. Divno predivno je bilo

  • Karmelićanka 07.07.2019.

    Sto se tice pjevanja, vrh glazbe! Sto se tice njezinog prenemaganja kad govori, jao!

  • 07.07.2019.

    Kad citam ove komentare pomislim jednostavno - koliko zalosno. Zena ima gotovo 70 godina, ima fenomenalan raspon i boju glasa, odlicna je performerica. Ovaj koncert nije uljepsala samo svojim pjesmama nego i humoristicnom interakcijom s publikom a deckima koji su svirali skidam kapu jer su odlicno odradili svoj posao. Savrsena ljetna vecer, odlicna izvedba, u bezbroj trenutaka su uspjeli postići da se osjecam kao da sam u bajci. Kada ugledam ovakve komentare pomislim samo koliko su ljudi zlobni, kako neznaju izaci van svojih ekstremno uskih i zadrtih svjetonazora te koliko neznaju cijeniti nesto sto je "drugacije". A upravo je "razlicitost" poanta same umjetnosti...Odlican koncert i fenomenalno odraden posao ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare